Portland

Verenigde Staten, Portland

De stad Portland te voet bezoeken stond op het programma. We zitten een kleine kilometer van het centrum af. De hoeveelheid daklozen en tentjes in de berm is aardig groot. Dit viel in Seattle ook al op.
Verder is het lopen langs een aantal blokken vol van universiteit activiteiten erg leuk zo vroeg in de ochtend. Architectuur is fabrieks achtig met af en toe nog houten huizen en modernere architectuur. Laag en hoog bouw wisselt nog per blok, al is het richting het gerechtshof hoog en er om een al weer lager. Rond de universiteit uiteraard ook aardig wat hoogbouw te vinden.

We hebben een rondje rond de Willamette River gedaan over Hawthorne Bridge heen en dubble decker Steel Bridge terug.
Toen via de Saturday Market met heel veel zelfgemaakte spullen naar Old Town om naar Voodoo Doughnut (in de rij gestaan) te gegaan, stukje Chinatown en naar Powell's City of Books. Die boeken winkel is mega groot!
Een koffie break er tussen i.v.m.de voetjes en de regen bij Stumptown Coffee Roasters. Erge hipster tent met alleen plant-based melk en wil je die van de koe betaal je extra. Wel super mooi aangekleed met fijne stoelen en kunst.
Na de boekenwinkel nog twee giftshops/ Lokal-Made shops bezocht om zachtjes aan terug naar het motel te gaan. We zijn om 8 uur weg gegaan en de lunch was een donut en tegen 13 uur waren de voetjes wel beurs. (12+ km misschien?) We liepen weer terug via de University district waar een warenmarkt was.
Tegen 14.30 uur terug op het Motel om de voetjes rust te geven en even een spelletje met Hayley te spelen.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Wat een tippel weer en dan vraag ik mij af hoe is t met die kleine voetjes? Knap hoor Hayley om dit allemaal mee te lopen! 🫶🏻 Geniet ervan Liefs van ons

Anneke 2024-04-28 07:57:15
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.