Reis dag naar Tampa

Verenigde Staten, Spring Hill

Vandaag gaan we een paar kilometer verderop zitten, bij Tampa. Kost ons een uurtje, dus omdat we pas om 15 uur in mogen checken gaan we vandaag als volgt te werk: rustig opstaan, boterham eten, inpakken en een uurtje of twee in de warme zon lezen met Hayley spelen. Dan gaan we uitchecken om 11uur en middag eten bij de Ihop.

Add-on: Hayley zit zo met haar omgeving te flirten, de oude man achter haar kletst tegen haar, geeft high five's en daarna $1 per hand. Hayley is zo blij met de papieren dat ik het bijna niet afhandig kan maken. Ik wil dit bewaren voor in ons boek en het is ook geen speelgoed voor kleine kinderen 🤭

Na de lunch gaan we naar Citrus Park (een winkelcentrum) waar een groot sportkleding winkel zit. Hopelijk vind ik daar nog een nieuwe rugzak en Bert de supersterke sportsokken van oa Merino wol.

We checken tegen 3 uur in.

Dan het zwembad in en even kijken waar we gaan eten.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.