Silver falls / reisdag

Verenigde Staten, Sublimity

Vandaag gaan we richting het zuiden. Het weer is er niet heel veel beter op geworden op wat minder regen na.
Voor het ontbijt gaan we vandaag naar de iHop, het is ongeveer 7uur. Lekker pannenkoeken gegeten en rustig opstarten.
Als we terug zijn bij het motel pakken we onze spullen, het is ongeveer half 9. We hebben eerst nog een wandeling in Silver Falls gepland. Dit ligt een aantal km voorbij onze eindbestemming van vandaag, Portland.
Het is grijs en af en toe miezert het, als we om 12 uur bij het Silver Falls State Park aankomen. Temperatuur rond de 12 graden als we aan onze route starten bij de North Falls Trailhead. We lopen de Canyon Trail van 1.4 miles waar we de watervallen North Falls en twin Falls zien. Buigen dan af naar de Winter trail met gelijknamige waterval. Om terug via de Rim Trail bij de auto te komen (1,5miles).
We hebben flink de Canyon in en uit gelopen en de omgeving was prachtig. Een van de mooiste die we gezien hebben, zeiden Bert en ik tegen elkaar.

Terug richting Portland ging soepel tot we bij de cityring kwamen om half 4... Erg druk. Met aardige mensen die mij 2 banen in n paar meter lieten opschuiven om de afslag niet te missen voor het motel.

Vandaag diner bij de Chipotle in de University district. Rijst, bonen, kip en salsa.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Ziet er mooi uit!

Tanja 2024-04-27 07:08:33

Wat een prachtige natuur

Anita 2024-04-27 07:42:59

Wat een super mooie wandeltocht……en de geweldige bomen! Wat een grote jongens 😀 Fijne nieuwe hopelijk zonnige dag weer ! 😎

Anneke 2024-04-27 08:28:53

Jullie zijn lekker sportief bezig. Maar al wandelend zie je ook de mooiste dingen. In Nederland is het vandaag Koningsdag. Drink er maar een oranjebittertje op. 👸🤴

Yvonne 2024-04-27 08:44:32
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.