Leyetocht 50km.

Nederland, Helvoirt

Vandaag maken we een mountainbike tocht van 50km genaamd de Leyetocht. De fietstocht is op zondag en schijbaar een begrip, want deze wordt voor de 33e keer gereden. Vertrek en finish van onze tocht is in Helvoirt. Vlak voor het einde is er schijnbaar een flinke waterbak waar je doorheen moet fietsen (als in tot je enkels in het water). Ik ben benieuwd!

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Hoie; de Leyetocht is inderdaad een begrip in deze contreien. Er staan grote stukken over in krant en regiobladen. Het is er altijd ook verschrikkelijk druk met van jong tot oud op de fiets(jes). Hopelijk wordt de mountainbike tocht een succes: de weersvooruitzichten voor zaterdag zijn veel beter dan voor zondag. Maar ja, daar heb je niet zo veel aan als je toch door een waterbak moet ploeteren. Veel succes.

MenM 2010-08-13 10:40:34

Sportief zaterdagje hoor. De waterbak ziet er spectaculair uit. Wat opvalt is dat niet iedereen gesponserd wordt. Guus, de boer op... zoeken naar sponsers.

willem 2010-08-16 10:05:53

Guus, kennen wij elkaar? Ben je geinteresseerd in de Via de la Plata. De route vanuit Sevilla naar Santiago de Compostela? Ik zie het wel. Groetjes, JOhn

JohnvanMeer 2010-08-25 18:20:18
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.