Paintballen!

Nederland, Amsterdam

Vandaag gingen we als neven en nichten uitje paintballen bij Paintball Jungle in Amsterdam. Wat mij betreft een geslaagd uitje na een wat minder begin. Voor een volgende keer is het verstandiger om wat eerder aanwezig te zijn.
Gelukkig was het gros van de aanwezigen vaste klant bij Paintball Jungle en hadden ze eigen materiaal en verfkogels meegenomen! De ballen vlogen ons dus om de oren en we werden op voor ons onbekend terrein behoorlijk bestookt. Na een wat onzeker eerste potje Team Deathmatch, gingen we daarna aan de slag met het verdedigen dan wel veroveren van het Fortress. Dit ging ons gelukkig al beter af. Maar nog steeds 2 keer verloren. Ik zal proberen nog wat foto's te plaatsen. Vooral Nelleke in volledige uitrusting zal een en ander van bovenstaand jargon verduidelijken hoop ik.

Na een uurtje knallen zijn we bij Nelleke en Ron in de tuin neergestreken en hebben we ons tegoed gedaan aan 2 rijsttafels van de plaatselijke Chinees. Een geslaagd uitje!

Geschreven door

Al 8 reacties bij dit reisverslag

Het is wel een uitje geweest met wat hindernissen, maar als jullie je desondanks toch vermaakt hebben is het toch een gezellige middag en avond geweest. Wat me meer zorgen baart is onze familie-eer: alle "potjes" verloren. Tsjonge, tsjonge, wat moeten we daar nu mee. Was er geen beginners groepje om een potje te oefenen, want meteen tegen geroutineerde paintballers lijkt me eerlijk gezegd ook wel een onmogelijke opgaaf: je bent al verslagen voor je begint. Wij wachten met spanning de foto's af.

MenM 2009-05-11 22:28:28

Whahah, wat een goede foto's! Het is jammer dat we die gasten in ninja-pakken niet ook hebben vastgelegd (dan zouden MenM wel begrijpen waarom we aan de verliezende hand waren...)

Nelleke 2009-05-13 10:35:39

leuke foto's wel even kijken wie die tweede foto was maar bedacht dat het alleen maar ron kon zijn klopt dat? toch echt iets om erin te houden alleen de volgende keer iets eerder beginnen met afspreken en organiseren. dan ook nog iets uitzoeken waar je wel bij kunt winnen dan heb je achteraf nog een beter gevoel. groetjes.

t.w. 2009-05-13 16:22:46

Muahaha! Wat een foto's... en nee moeders.. die tweede ben ik en die andere brillenmans is Ron.. hihi!! Maar eeeeh... wij hebben met heel ons hebben en houden de familie-eer verdedigd hoor! Die ninja's waren gewoooon te eng ;).. hahah! En veel te fanatiek.. maargoed.. het was erg gezellig!! Schuuuss!

Sanne 2009-05-13 18:22:05

Ron staat overigens op foto 4

Guus 2009-05-14 12:31:45

Haha! :-)

Ron 2009-05-14 20:16:55

"Herken je kind", nieuwe serie op SBS 6 (sorry, flauw grapje)

Nelleke 2009-05-15 11:16:17

Nou, meestal "vind" ik onze kinderen wel. TD was tenminste erg verbaasd toen we bij de efteling stonden te wachten dat ik onze kinderen al van verre tussen de menigte uithaalde. Maar ja, als jullie al je "kenmerken" verstoppen en stilstaan/stilzitten wordt het toch iets moeilijker. Toch wel leuk zo'n discussie wie wie is: de een let op de handen, de ander tuurt door het masker. In ieder geval zijn we er nu uit.

MenM 2009-05-16 08:57:48
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.