Waterton Lakes National Park

Canada, Waterton Lakes, Waterton Park

Vandaag stond op het programma het bekijken van de Red Canyon in het Waterton Lakes National Park. Deze canyon is gevormd door versteende modderstromen en heeft daardoor de bijzondere rode kleur. We zijn hier vroeg naar toe gegaan en hebben er rond gewandeld. Nog een mooie waterval gezien en een kolibri die niet op de foto wilde.
Na de Red Canyon gingen we weer richting het Westen. We wilden vandaag zo ver mogelijk door proberen te rijden zodat we nog wat tijd in de buurt van Hope kunnen doorbrengen om daar misschien te powerraften.
De rit ging goed met onze Steve als uitstekend vervoersmiddel. Iedereen wil met hem op de foto!

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

wat word er onder powerraften verstaan?(moet je dan je boot 20 keer opdrukken of zo). Door de bosbranden is het er zeker niet van gekomen. Het werd zeker power vluchten? Leuk dat jullie zo actief zijn. Jullie maken er wel wat van.

Kees en Annet 2009-08-04 11:41:16

Dit was toch het park dat het minst toeristisch zou moeten zijn volgens de gids? Vonden jullie dit nu ook, of was het ook al helemaal door de toeristen ontdekt? Dat horen we nog wel eens en ook of er een park is dat jullie duidelijk het mooiste vonden. Tjah, dat powerraften weten weij ook niet: volgens mij is raften altijd vol power, behalve als je rond gaat dobberen in het water en de anderen het werk laat doen om je te redden!!

MenM 2009-08-04 14:09:39
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.