Aangekomen in Jasper

Canada, Jasper, Jasper

Om het meteen maar helemaal ingewikkeld te maken: We staan nu op de camping genaamd Whistler in de buurt van het plaatsje Jasper in het Jasper National Park. Vanmiddag zijn we daar aangekomen na onze pittige beklimming van een bergje in de buurt van Mount Robson.
We zijn van plan 2 dagen op deze camping te blijven en van daaruit wat van de meren, bergen en bossen te bezoeken. Nu zitten we in een internetcafe in het toeristenbolwerk Jasper. Er is net een buslading of 2 met scholieren binnen gekomen. Het internetcafe is tevens een wasserette...

Dadelijk nog even boodschappen doen en misschien nog richting in van de meren hier in de buurt.
Groetjes!
Guus en Anne

PS. SMS-en lukt nauwelijks, we hebben hier niet zo veel bereik en/of de batterijen van de mobielofoons zijn leeg.

UPDATE
's avonds zijn we nog even met de Jasper Tramway (gondel) de berg Whistler opgegaan. Daar bovenop een wandeling naar het hoogste punt gemaakt en daar nog een bergmarmot gezien.

Het was inmiddels 7uur en we hadden erge honger gekregen. Dus besloten we om maar eens te gaan BBQ-en op onze mooie kampvuurtjes. Ja.... kregen we uitgerekend vandaag het kampvuur niet aan.. Dus uiteindelijk om half 10 kunnen genieten van een net gare aardappel, die overigens wel goed smaakte.

Geschreven door

Al 6 reacties bij dit reisverslag

Jeuj, het camper-shirt is er ook! Happy camping, jongens (het ziet er allemaal heel Bob Rossig uit :-))

Nelleke 2009-07-22 23:50:13

Gelukkig hebben we ondertussen een naast een ANWB gids ook een gedetailleerde kaart waarop je jullie precies kunnen volgen. Dit, dat moet er bij gezegd worden, geholpen door de aanduidingen op de pindatkaarten. Je hebt de multifunctionele ruimte goed gebruikt, want we zijn weer helemaal op de hoogte. Je hebt natuurlijk tegelijkertijd ook gewassen. Ik vind het nog niet zo'n gekke combinatie. Geniet van het ongetwijfeld prachtige park. Wij doen het wel weer met de foto's en verhalen. (Misschien helpt het wat, als je je mobiel oplaadt)

MenM 2009-07-22 23:56:05

Hoi Guus, Anne. Ik lees wel dat jullie het naar je zin hebben. Houen zo! Wat aan die foto's opvalt is de prachtige natuur en de ruimte die je lijkt te hebben. Je kunt er ademhalen denk ik. Je kunt het stiekem ook als een soortement hoogtestage gebruiken voor de komende sportprestaties die je gaat leveren. Veel plezier nog. Groet td.

Diny 2009-07-23 09:32:11

Ik had ook niets moeten zeggen van de frites met hamburger, maar als je echt honger hebt smaakt alles: dus ook een bijns gepofte aardaapel.

MenM 2009-07-23 23:05:55

Guus, vuurtje niet aan???? moeten we ons hier zorgen maken?

WiFi 2009-07-25 22:21:39

Het is uiteindelijk wel gelukt hoor Willem. Geen nood ;-)

Guus 2009-07-26 00:42:31
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.