Overnachting in Duitsland

Duitsland, Ingolstadt

Na gisteren vast een stukje van de reis naar huis gemaakt te hebben, zijn we na een lekker ontbijtje in Hotel Pius-Hof te Ingolstadt weer verder naar huis gereden.
De terugtocht verliep goed, het was wat drukker dan op de heenreis en ook het weer was slechter. Toch kregen we pas echt last van files net na de Nederlandse grens. Uiteindelijk zijn we toch ongeveer volgens onze planning thuis aangekomen.

De overige vakantie dagen zal ik komende week beschrijven.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Daar wachten we dan maar op en op de foto's natuurlijk. In ieder geval leuk dat jullie het naar je zin gehad hebt en de regen went wel zoals de sneeuw ook wende.

MenM 2010-02-28 19:06:27

heel erg leuk!!! wat is het toch een mooie week geweest, zoveel zon tref je niet elk jaar. Fijn dat we er allemaal weer zonder gebroken armen/benen vanaf zijn gekomen. erg leuke foto's ook, alvast een voorproefje voor de grote reportage. we kijken uit naar de andere vakantieverhalen. succes,

Toos 2010-03-03 20:30:32
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.