Terug in Vancouver dag 1

Canada, Vancouver

Vanochtend vanuit Yale weer verder gereden naar Vancouver. Gelukkig hebben we vannacht gewoon kunnen slapen zonder te hoeven evacueren, al hebben we wel helikopters gehoord...

In Vancouver aangekomen hebben we een Nederlands hotel opgezocht, om alvast een beetje te wennen dat we zometeen weer in Nederland zijn.

De rest van de dag hebben we gewandeld in Vancouver, tevergeefs naar een internetcafe gezocht (terwijl die er genoeg zijn, volgens de inwoners van Vancouver.. we denken dat ze wi-fi bedoelen, want die zijn er genoeg) en we hebben wat winkels bekeken.

's Avonds natuurlijk lekker uit eten gegaan. Het is op dit moment het seizoen van de Lobsters in de restauranten en Anne kon het natuurlijk niet laten om zo'n lobster eens te proberen.
Terwijl Guus lekker zat te smullen van zijn (zoveelste) New York 14 oz Steak (die volgens Guus ook weer verrukkelijk smaakte) was Anne met een tang in de weer om al dat lekkere vlees uit die scharen en poten te pulliken. Owja en omdat ze niet zeker wist of de kreeft wel zo lekker smaakte als in Nieuw-Zeeland, had Anne er ook nog een 10 oz steak naast besteld... voor het zekere.. ;) De kreeft smaakte overigens wel heerlijk! en deze keer was hij ook warm!

Geschreven door

Al 7 reacties bij dit reisverslag

Heb je ondertussen hartroerend afscheid genomen van Steve? Hij mag dan veel opzien gebaard hebben, hij is toch ook heel betrouwbaar geweest. Wij zijn ook benieuwd hoeveel kilometers jullie gereden hebben. Jammer van het internetcafe, maar dan zien we de foto's later wel: ofschoon een foto van Anne die worstelt met een kreeft en naast haar bord nog een bord met een steak is toch ook niet weg. Er staat nergens wat er met de steak gebeurd is toen bleek dat de kreeft wel lekker was. Nisschien willen wij het ook wel niet weten... Geniet nog lekker een dagje van Vancouver en wen maar vast een beetje aan het nederlands.

MenM 2009-08-05 20:43:49

Zo doe maar decadent hoor! Hoewel dat gepulk en getrek zal er wel niet zo chique hebben uitgezien! Wie weet een receptje om mee naar huis te nemen ;)?

José 2009-08-05 21:55:01

misschien een idee om de kreeft door een ander te laten uitpulliken, en alles apart in zakjes mee te nemen naar huis en er dan kreeftensoep van te maken, met een scheutje madeira. lijkt dit jou wat Jose? doeti

toos 2009-08-05 22:21:22

Ja, een doggybag! Je maakt mij niet wijs dat Anne én de kreeft én de steak geheel verorberd heeft.

Nelleke 2009-08-06 10:39:11

Ze heeft de halve kreeft (die ze dus had besteld) én de steak helemaal op gegeten. Alleen de gepofte aardappel kon er toen niet meer bij. Echt waar, ik was er zelf bij. Een nogal angstaanjagend schouwspel trouwens Anne die een kreeft een poot uitdraait.. ;-)

Guus 2009-08-07 21:11:18

we hebben er trouwens uit veiligheidsoverwegingen maar geen foto's van gemaakt :P

Guus 2009-08-07 22:04:39

Gelukkig dat we niet ingezet hadden dat Anne de kreeft en de steak niet alleen op zou eten. Toch wel een beetje jammer van het ontbreken van een foto.

MenM 2009-08-07 22:36:57
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.