De aankomst

Oostenrijk, Stadt Wörgl

Vandaag vertrekken we na een heerlijke ontbijt in het hotel rond half 11 naar onze eindbestemming: Wörgl in Oostenrijk. Na wat tussenstopjes en boodschappen te hebben gedaan in Wörgl zelf (wat een grote plaats is dat), komen we rond half 5 aan bij het huisje. Even zoeken waar het is op de steile berg, maar al snel vinden we hem. Een mooi verzorgd huisje treffen we aan als we de deur open doen. Niet veel later klopt de eigenaresse op de deur en heet ons welkom. We kregen beide onze Gästekarten en na wat uitleg verliet ze ons weer.
Helaas heeft ons huisje als 1 van de weinige op dit parkje geen eigen parkeerplaats, dus na het uitladen moesten we hem op de parkeerplaats parkeren.
Na het uitpakken hebben we lekker pannekoeken op en wat tv gekeken en vervolgens redelijk vroeg gaan slapen. We waren toch best moe van de lange reis.. Morgen weer een dag!

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Ziet er heel netjes uit! Gluck auf!

Mike 2021-09-12 17:25:37

Is het ook zeker!

daniellavandort 2021-09-12 18:33:35
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.