Een dagje Aalen

Duitsland, Essingen

Vandaag zijn we naar het Limes Museum in Aalen, een dorpje vlakbij, geweest. Een leuk museum waar je niet een hele middag mee kan vullen, maar wel leuk voor een paar uurtjes. Angel mocht alleen in het buitengedeelte, wat logisch is, dus zijn we om en om naar binnen gegaan. Binnen waren er allerlei oude opgegraven Romeinse spullen te zien en buiten de overblijfselen van een fort.

Aangezien we redelijk door onze voorraad boodschappen heen zijn en we toch in Aalen zijn, zijn we boodschappen gaan doen in het winkelcentrum in die stad.
Vervolgens weer naar de camping gegaan. Straks pizza de oven in doen en lekker rustig aan doen in de caravan, want er zijn helaas wat buien.
Morgen weer verder trekken!

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Ik hoop dat jullie het verder droog houden. In Oostenrijk op dit moment niet zulk lekker weer. Begin volgende week wel. Rij voorzichtig !! knuffel

ilonka 2019-05-29 22:29:59
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.