Naar Athene

Griekenland, Athene

Vandaag naar zijn we van Delphi naar Athene gereden, met twee tussenstops. De eerste tussenstop was het Klooster van Osios Loukas (zie foto’s). De tweede tussenstop was de Lidl (omdat de kleine supermarktjes wel erg duur zijn). Rond 16.00 waren we in Athene waar we een appartement hebben voor de komende drie nachten. Op Booking.com stond het omschreven als een ‘luxury penthouse’. Penthouse is een beetje overdreven maar het appartement is wel ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. En het ligt in een leuke wijk (Koukaki), dicht bij de Akropolis.

De auto hebben we op straat kunnen parkeren. We hadden hem liever in een ‘private parking’ gezet maar de private parkings in de buurt zijn allemaal dicht. Hoop dat het goed gaat.

Rond een uur of 6 zijn we een wandeling gaan maken door de buurt en het stadspark op de heuvel. Vanuit het stadspark hadden we een fantastisch uitzicht over de stad en de Akropolis die we morgen of overmorgen gaan bezoeken.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Waat ein historie in det land! !!! Leeve gr. van mich

Mam 2022-08-02 22:55:38
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.