Dag 3 in Ella: wandeling naar little Adam Peak

Sri Lanka, Ella

Vanochtend zijn we naar little Adam's Peak gewandeld/geklommen. Het was vandaag erg helder en we hadden een fantastisch uitzicht op Ella's Rock, de andere top in de buurt. Gisteravond is het hard gaan regenen. Hadden we onze charmante, lichtgewicht regenjassen (lees: doorzichtige vuilniszakken met armgaten en capuchon) niet voor niets gekocht. Helaas wilde niemand ze voor camera showen.

Vanaf de top van Adam's Peak zagen we in de verte de 'big' Ravana waterfalls. Omdat het vandaag nogal warm is, leek ons dat een mooie bestemming voor ons middagprogramma. Helaas betrok na de lunch de lucht. Halverwege de middag werden we weer getrakteerd op een fikse regenbui. Tegen de avond was het weer weer opgeklaard.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Wij zijn ook nog even bij de Ravana waterfalls geweest, eerlijk.. viel tegen. Als je een groep dikke half naakte Singaleese mannen wil zien zwemmen zal ik het aanraden haha!!

Sintha 2017-07-30 16:09:35
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.