Leuk intermezzo

Spanje, Vigo

Gelukkig is al het natte wasgoed droog, dat biedt perspectief. Zeker omdat het buiten ook droog is.
Vigo ligt aan een baai tegen een berg op. In de stad zijn leuke dingen te zien en er is ook zo’n grote overdekte vismarkt. We zitten al een beetje aan de bovenkant en hebben dus steeds tussen de huizen door mooi uitzicht op die baai. Het tempo is lekker rustig en ontspannen, Jannie kan ook weer een dag meelopen en dat is fijn. We laten de stad weer een beetje achter ons en lopen door een stukje bos. Het pad is wat pruttig en daardoor glibberig, maar ach met de stokken erbij is dat geen probleem.
Bij een leuk watervalletje stoppen we even en dan begint het helaas ook weer te regenen. Algauw vinden we een soort bushokje waar we kunnen schuilen. Er komt een jong koolmeesje vlak bij ons zitten en vormt daardoor een leuk intermezzo. Uiteindelijk stopt de regen en lopen we weer verder. Op een bankje in de zon met uitzicht op de baai gaan we even lunchen. Heerlijk weer even opdrogen en doorwarmen.
Steil naar beneden vervolgen we onze weg, op naar de volgende koffiebreak met taart voordat we op ons dooie akkertje naar het hotel lopen.
Vandaag is de 100 km grens doorbroken!!!

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Mooie mijlpaal bereikt de 100 kilometer 👍🏻. Mis wel je foto van het biertje😃😉

Hugo van der Geest 2023-04-22 22:17:35

Hi Margriet Gewoon de wandeltocht op je sandalen😱. Maar wat voor een tocht. Super mooi de foto's. De 100 gehaald en weet niet hoeveel km jullie nog moeten, maar heel veel plezier en succes👍

Carola 2023-04-22 22:21:58

En door. Ziet er mooi uit allemaal.

Arie 2023-04-22 22:51:27

Mooie foto weer met de regenboog erop. Ik verbaas me ook wel beetje wandelen op je teva,s , net als Jannie, in ieder geval luchtiger dan die zware hoge schoenen geloof ik.😉 De laatste loodjes gaan nu echt beginnen denk ik veel succes!!! 🤠👍🌈

Ria 2023-04-23 17:29:36
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.