Laatste volle dag genieten

IJsland, Keflavík

De laatste volle dag is aangebroken en wat zullen we gaan doen?? 😳😳 Gelukkig heeft Arie een onbetaalbaar boekje met wandelingen en de laatste wandeling is in deze regio. En zo ontdekken we hoe ongelooflijk mooi ook deze regio weer is. De meeste mensen, wij ook, rijden meteen op Reykjavik aan, gaan eventueel de gouden circle doen of de ringweg en laten dit deel een beetje links liggen. Vanaf vandaag weet ik dat we daarmee deze streek echt onrecht aan doen. Ook in deze omgeving zijn weer prachtige plekken te vinden en mooie wandelingen te maken.
Het guesthouse waar we nu in zitten staat in het dorpje Keflavik en lijkt haast wel een hotelletje zo luxe. Het is dat de badkamer en wc gedeeld op de gang is maar anders....... Het dorpje zelf is ook onverwacht leuk, we lopen op een soort boulevard langs de kust, heerlijk relaxed. En weet je wat hier ook is? Het museum van de IJslandse rock en roll!!! Onwijs gaaf!!! Echt een hele leuke verrassing en dan zie je dat heel veel artiesten met IJslanders hebben samengewerkt en ook hier hebben opgetreden. Het leuke was dat je ook verschillende instrumenten kon uitproberen en een karaoke-opname van jezelf kon opnemen 🤪😎🔈💽🎸🎧🎤. Dat laatste hebben we de wereld maar bespaard 😎😎.....
Daarna zijn we , als afscheid , heerlijk uit eten geweest. Afsluiting van een heerlijke laatste dag genieten. 😊

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.