Ff niksen

IJsland, Reykhólahreppur

Over vandaag valt niet veel te vertellen. We gaan een klein stukje op weg voor een wandeling maar het is koud en er staat een ijzige wind. Arie weet bij iemand in een kantoortje, dat bij een jeugdherberg staat maar er verder niets mee te maken blijkt te hebben, een kop koffie los te peuteren. We krijgen er ook een weersvoorspelling. En daar zien we voor vandaag: 4 C, windkracht 8, bewolkt en regenachtig. Wat te doen?! Pas zondag wordt het beter....
We gaan terug naar ons laatste hotel waar we in elk geval WiFi hebben. Een goede dag voor het bijwerken van ons reisverslag en het lezen van een boekje (over IJsland 😜). Jammer maar het weer zit even niet mee.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Shit hopen dat jullie snel beter weer krijgen zodat jullie weer nieuwe avonturen kunnen beleven. Duimen!!

Hugo 2019-08-31 00:23:11

Mijn hemel wat een weer zeg idd beter om binnen te zitten . Het is in nederland s- winters niet vaak zo koud. Prachtige foto,s bij de verslagen zeg maar wat me wel opvalt wat een rust en stilte bijna geen mensen en bewoonde wereld te bekennen.Hoop voor jullie op beter weer en anders maar vaak in de hete baden haha. Grtjs.

Ria van velzen 2019-08-31 12:43:36

Ja, een route zoeken die van hot bath naar hot bath gaat :P. Hebben jullie wel warme kleren mee genomen??

Kirs 2019-09-02 18:08:45
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.