Een beetje luxe vandaag

IJsland, Ólafsfjörður

Als je kookfaciliteiten hebt moet je ze gebruiken toch?? Na een heerlijk ontbijtje met pannenkoeken met banaan gaan we weer op weg. Eerst nog ff lekker douchen bij het zwembad (hoorde bij de campingfaciliteiten), daarna nemen we zsm de Arctic Highway. Zo snel mogelijk van die drukke snelweg af. We lunchen bijna op een zonovergoten kampeerplekje, idyllisch in het bos, maar net als we willen gaan eten betrekt het weer, het gaat regenen en de wind steekt op. Het wandelen schiet er jammer genoeg bij in en als dan ook alle historische gebouwen zijn gesloten valt dat wel een beetje tegen. Ondanks de regen is de weg die we rijden nog steeds erg mooi. We zien bergen met sneeuw en komen onze tweede zeehond tegen. Hij verstopt zich een beetje voor Arie maar hé, ik weet heus wel wat ik zie 🦆 en het is geen eend!
Als we in Klara’s kaffi iets gaan drinken blijkt Klara van Nederlandse afkomst te zijn. De dochter, die ons helpt, kent nog een beetje Nederlands. Toch leuk ☺️, ze geeft ons goed advies over de mogelijkheden voor een walvissafari.
Vanavond trakteren we onszelf op een hotelletje en morgen gaan we op walvissafari 🐋🐋🐳🐳🐬.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Ha Arie en Margriet, Wat een avontuur!!! Prachtige foto's, wat een waanzinnig land. En wat schrijf je leuk Margriet! Enjoy the north, groet, Ingrid

Ingrid 2019-09-03 01:01:47
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.