Humpty-jumpty in de speelmodus

IJsland, Hauganes

Als we wakker worden en ik naar buiten kijk, zie ik een strakblauwe lucht, de vlaggen hangen slap langs de mast. Het ziet er uit alsof het supermooi weer is. We gaan lekker ontbijten beneden en daar zie ik de auto ook staan. En zie ik dat nou goed 😲😲,staat het ijs op de ramen??? En inderdaad, voor we weg kunnen moet ik toch eerst krabben en eerst bij de benzinepomp om de hoek een krabbertje kopen πŸ˜„.
Strakblauwe lucht, de zon schijnt, we zien over de fjord de bergtoppen met sneeuw. Kortom, IJsland in al zijn prachtige glorie. We gaan richting Hauganes waar we vanmiddag een walvissafari gaan maken. Ruim voor tijd zijn we er al en ik besluit alvast in de zon te gaan koken, dan hebben we dat gehad. Hoe het weer vanavond is weet je toch niet en we hebben nu mooi de tijd en de gelegenheid.🍲🍳. En inderdaad , voor we ‘s middags op de boot stappen betrekt de lucht alweer een beetje en steekt de wind weer op.
En dan de safari...... wat zal ik daar nu eens over vertellen...... Het was echt geen safari, het was gewoon een one-whale-show πŸ€ͺπŸ€ͺπŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ₯³πŸ₯³πŸ€©πŸ€©πŸ€©!!!! We hebben minimaal 2 bultruggen tegelijk gezien en eentje is gewoon gaan spelen!!!!! Met zijn staart klappen, zijn snuit laten zien, met zijn vin zwaaien en zelfs een keertje rechtstandig omhoog om te kijken of hij nog wel publiek had voor zijn show πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ‹πŸ‹πŸ‹πŸ³πŸ³πŸ³. Ook de bemanning was heel enthousiast, zoiets gebeurt echt niet elke keer..... Zucht..... ik kan hier naar blijven kijken, dit verveelt nooit.
Straks gaan we weer even lekker doorwarmen in de hottub met uitzicht op de fjord en nog even nagenieten van humpty-jumpty πŸ‹πŸ‹.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Geweldig Margriet wat hebben jullie een massel gehad en wat gaaf zeg. De fotos spreken voor zich wat een plaatjes en gaaf de bultruggen. Veel plezier nog en tot het volgende avontuur weer

hugo 2019-09-03 21:56:13

Zeker mazzel Huug, zo blij hoe het is gegaan vandaag!!! Hier hoop je op maar als je het dan ook nog krijgt πŸ˜„

Margriet 2019-09-03 22:00:04

Zooooooo, gaaf hoor! <3

Kirs 2019-09-05 17:55:36

Even een late reactie de verslagen komen opeens in mijn ongewenste mail terecht en ze zijn zeker niet!!!! ongewenst puhh. Wat weer een geluk zeg die grote beesten echt te zien het is idd afwachten of ze zin hebben in het optreden haha. En de foto,s ook weer prachtig gelukt. Het ziet er wel koud uit iedereen dik in pak en mutsen op. En wat wordt er gekookt chicken tonight het ultieme camping food haha, geniet ze grtjs.ons

Ria van velzen 2019-09-06 14:26:43
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.