Dag 34, woensdag 11 december 2019

Argentinië, San Lorenzo

Over vandaag valt niet veel te vertellen. Het is prachtig weer, de temperatuur is 's-morgens al erg aangenaam en het wordt alleen maar warmer. Ze hebben hier vlak naast onze cabaña een klein zwembad met relaxstoelen en een parasol waar we flink gebruik van gaan maken.

Voor 13:00 u lopen we naar de supermarkt hier vlak om de hoek voor wat broodjes en wat te drinken. Het wordt dus boekje lezen, beetje slapen en beetje zwemmen. Vanavond uit eten. Erg inspannende dag dus en wel 6 foto's!

Morgen rijden we naar Cachi, een dirt-road terug de Andes in. Nog geen 200 km maar we moeten er wel rekening mee houden dat we 4 tot 5 uur onderweg zijn.


Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Met jullie enorme reisschema moet er af en toe ook gewoon tijd zijn voor een dag als deze! Interessant boek trouwens, als ik op de titel af ga :P Morgen wordt een prachtige rit en ja, de auto kan het gewoon aan. Dan nog lekker relaxen en wijntjes proeven in Cafayate en dan... Gezellig uit eten in Buenos Aires met jullie favoriete reisorganisator ;) Ik zie jullie zondag!

Jack 2019-12-12 01:36:13

Heerlijk bijgekomen, een lekker rustig dagje?

Elly 2019-12-12 07:59:46

Lekker dagje lezen.... Is het een goed boek?

Klazina 2019-12-12 08:41:31

weer een mooi verslag en prachtige foto's en dat boek past wel bij jullie"Kruip nooit achter de geraniums"daar ben ik bij jullie ook niet bang voor hahaha

rika van leeuwen 2019-12-12 09:29:36

@ Jack: Het was vandaag idd een prachtige rit. Het boek is zeker interessant. Is voor iedereen boven de 50 jaar. Jij was en blijft onze favoriete reisorganisator👍Wij kijken uit naar zondag om jou, na 8 jaar, weer te ontmoeten, maar dan nu in Buenos Aires. @ Elly: We hebben idd niets gedaan. Heerlijk relaxen 😀 @ Klazina: Boek is beslist een aanrader. @ Rika: Achter de geraniums kruipen zal bij ons idd niet lukken. Zeker niet met de handige tips uit het boek. Maar dat zal bij jou, volgens mij, ook nooit gebeuren.

maaike-en-ed.reisblog 2019-12-12 21:39:37
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.