Vegas, Baby!

Verenigde Staten, Excalibur Hotel and Casino

Vandaag zijn we van de Grand Canyon naar Las Vegas gereden en kwamen daarbij langs de Hoover Dam. Paar foto's van het meer aldaar gemaakt en toen door naar ons hotel Excalibur. Dit hotel staat op het zuidelijk uiteinde van "The Strip", vrijwel naast het vliegveld. We konden dus lopend vanaf ons hotel the Strip op en foto's maken. We waren weer even terug in Europa bij de Eiffeltoren en daarna twee keer langs de Belagio gegaan alwaar de fontijnen een enorme watershow lieten zien. Verder zijn we nog langs een M&M's-winkel, een Coca Cola-winkel gekomen. In de colawinkel hebben 16 verschillende smaken uit de hele wereld geprobeerd. Nouja, kijk zelf maar op de foto's.

Geschreven door

Al 7 reacties bij dit reisverslag

Goedenmorgen, het zal wel even een shock zijn, om vanuit dat mooie landschap Las Vegas binnen te rijden? Hoogbouw, veel verkeer. Ga er lekker van genieten, en misschien nog een klein gokje wagen? Groetjes

Gerda 2015-11-13 07:03:12

Haha, nee die machines werken niet meer met muntjes maar met kaartjes. Teveel moeite. Bovendien is het hier 22:08 dus wij gaan zo naar bed. Hier zijn we weer een uur achteruit gegaan en voor ons lijkt het 23:08.

Bas 2015-11-13 07:09:02

Wat gigantisch veel en hoge flats, hebben wij nog niet allemaal meegemaakt. 's Avonds is het ook prachtig he, heel bijzonder met al die bezoekers/gokkers, verlichting en mooie fonteinen. Hebben jullie ook meteen na alle cola smaakjes iets heel lekkers gevonden en dat meegenomen voor thuis? Ben wel heel benieuwd naar de verschillen ..... enne geen M&Metjes meer gegeten?

mary 2015-11-13 08:42:12

Wat gaaf om te zien zeg, echt net zoals op tv :) Hebben jullie inmiddels nou al grotere koffers aangeschaft om al dat lekkers mee terug te nemen naar huis? ^_^ Groetjes van ons!

Eefke 2015-11-13 11:32:52

Haha, nee, hebben bewust niets meegenomen nog ivm weinig plek en we ook nog naar San Francisco gaan. 's Avonds was alles nog levendiger inclusief alle mannen die ons mee wilde nemen naar clubs en restaurants. Het waren drankjes van Coca Cola waaronder iets met mint.

Bas 2015-11-13 15:09:40

geniet nog maar van het mooie weer daar want hier regent het heel hard en stormt het enorm,

mary 2015-11-13 15:29:23

Ik las het idd! Wij gaan zeker nog even van het weer genieten voor zover mogelijk. Overigens: die flats zijn voornamelijk hotels, alhoewel er ook een Trump-toren staat en we niet helemaal zeker zijn of dit een hotel of kantoren zijn.

Bas 2015-11-13 16:20:15
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.