Luminous Lagoon

Jamaica, Falmouth

Dit was toch wel het hoogtepunt van de vakantie! Micro organismen in het water die oplichten bij aanraking als ik het goed begrepen heb. Heel koel, in het donker zag je de golven om de boot oplichten. We hebben er ook in gezwommen. Te koel, je ziet de lichtgevende druppels van je hand glijden als je ze opsteekt uit het water. Als je met je gezicht eruit komt is heel even je hele gezicht wit verlicht! Uiteraard is het supermoeilijk daar foto's van te maken maar toch wat pogingen van de zijkant van de boot die door het lichtgevende water ging. De rooige foto komt door de zoeker van de camera, niet van de organismen maar desalnietemin een grappige foto van Inoes :-)

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Haha micro organismen? Dat is toch dat koelwater van Fukushima? Via de onderzeese stromen komt dat rond Jamaica allemaal omhoog ;-) Maar zonder grollen google maar eens op 'zeevonk'. Het is een eencellig organisme ;-) Beetje alg, beetje bacterie :P. Goeie reis morgen!

Ron 2013-12-05 09:17:10
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.