Dunn's River Falls

Jamaica, Columbus Heights

Gister hebben we een relaxte dag gehad, een kleine hagedis op de foto gezet en alvast bootschoentjes gekocht voor vandaag.
Want vandaag gingen we met de partyboot naar Dunn's River Falls; de bekenste toeristische waterval van Jamaica. En dat bleek ook, we stonden met een heeele rij toeristen achter elkaar om de waterval op te gaan. Het was spectaculair omdat het wel spannend was en tegelijk liep je er met talloze toeristen achter elkaar.
Als mijn toch-niet-zo-waterproof-telefoon het weer doet kan ik nog wat kiekjes van de toeristen en de fall posten.
Verder kort gesnorkeld, luide muziek aangehoord en een beetje gedanst op de Catamaran. Echt een aanrader alhoewel sommige mensen in het verleden wel ledematen gebroken hebben in de waterval. Gelukkig moet je vooraf een wij-zijn-nergens-voor-aansprakelijk-verklaring tekenen. Maar het was al met al echt een supertrip!


Geschreven door

Al 7 reacties bij dit reisverslag

Gaaf! Echt een mooie hagedis heb je gevangen inoes! ;-P Wel jammer van de telefoon van Bas :P Nu toch maar je xperia meegenomen? ;p

Ron 2013-11-28 22:10:32

Lollig, die Xperia is te kostbaar. Ik denk nu dat waterdicht bij telefoons meer betekent dat ze eventjes onder water kunnen zonder direct stuk te gaan maar een langere periode (zout?) water lijkt funest voor die Samsung van mij. Overigens heeft er een man met een prothese (kunstbeen) de hele tour meegelopen in de waterval, echt bijzonder!

Bas 2013-11-28 22:35:09

ROFL!!!!

Nelleke & Ron 2013-11-28 22:37:12

Hallo vakantiegangers, wat leuk om jullie verhaaltjes te lezen. Geniet er maar lekker van

Gerda Looije 2013-11-29 22:29:03

Dankjewel, doen we zeker. Ik heb overigens mijn telefoon weer aan de praat gekregen, alhoewel hij op dit moment het mobiele netwerk niet meer herkent. Desalnietemin kon ik de foto's ervanaf halen, het belangrijkste :-), getuige de foto van de mensenmassa bij de waterval.

Bas 2013-11-30 02:06:34

Hoihoi en vanaf deze dag t/m 1 dec helemaal geen foto's meer gemaakt? Gewoon lekker relaxen en genieten van al het moois? We blijven natuurlijk wel benieuwd naar jullie verhalen dan dag tot dag :) veel groetjes

Mary 2013-12-01 19:18:28

Jawel, komen nog maar zijn minder spectaculair omdat we in het resort waren. We hebben nog wel behoorlijk gezeild op het stuk zee ervoor met soms golven van rond een meter hoog :-)

Bas 2013-12-02 15:09:53
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.