Tweede dag met bewolking

Jamaica, St Ann's Bay

Onze tweede dag begon erg bewolkt en zelfs even met harde regen. Het weerbericht was zonnig en bewolkt, dat klopte precies. Felle zon en wolken met spatjes regen wisselden elkaar af.

We hebben een kijkje genomen in de Sports Bar, het eerste wat je ziet als je binnenkomt zijn chips en popcorn :-).

Verder beetje gerelaxed, nog bijgekomen van de reis en een plan gemaakt voor onze uitjes en activiteiten gedurende de vakantie. Maar daarover later meer!

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Hé, wat leuk dat we jullie per dag kunnen volgen, dit zou ook voor Hans wat zijn zodat hij foto's vanuit Hong Kong en Shanghai zou kunnen sturen naar een koud en regenachtig Ouderkerk :) De foto's zien er prachtig uit, mooi uitzicht, zee, zon, blauwe lucht en ja, af en toe wat wolkjes dat mag de pret niet drukken. Zijn jullie incognito aanwezig? het zijn toch Bas en Inouchka die we zien achter de zonnebril? Veel plezier en geniet van deze 2 weken.

Mary 2013-11-24 14:43:32

Ja, Hans moet ook gewoon een account aanmaken. Ron, als je dit leest moet je maandag Hans maar ff instrueren :-p. Wij zitten inderdaad achter de zonnebril maar we zijn hard bezig groene kokosnoten te worden :-D

Bas 2013-11-28 22:37:40
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.