Jackson Hole naar Salt Lake City

Verenigde Staten, Salt Lake City

Vandaag zijn we door de sneeuw en 'sneeuwstorm' naar Salt Lake City gereden. Op onze route troffen we meer bergen en sneeuw dan we verwacht hadden maar uiteindelijk prima aangekomen in Salt Lake City. Eenmaal daar aangekomen, ingecheckt en toen zijn we Temple Square gaan bekijken, een plein met 'de kerk van de Mormonen'. Kennelijk is dit geloof hier gesticht, althans, de grondlegger Smith komt hier vandaan geloven we. Die kerkgebouwen waren idioot groot, deze kerk lijkt geld genoeg te hebben. Inouchka ontdekte later dat de leden van de kerk standaard 10% van hun salaris als contributie betalen. Briljant businessplan van die jongens. Geen wonder dat ze zo'n hoog kantoor hebben.
Verder nog even naar het winkelcentrum geweest met een Cheescake Factory! Jam.. Morgen nog even langs het Lake, op weg naar Bryce Canyon.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Ha Beni, Ik heb even alle verslagen doorgenomen en vind het heel leuk om jullie reis zo te volgen. Wij zijn zo eigenlijke ook een beetje op reis !! Toch een leeg land met prachtige natuur. Nu zie ik wel smakelijke grote taarten op bord, maar hoe is het nu gesteld met de afmetingen van de Amerikanen zelf? Doen jullie daar ook nog onderzoek naar of maken jullie nog een foto reportage? Het stikt daar van allerlei geloofsfanaten groepjes . Hebben die allemaal datzelfde businessplan ? Jullie gaan nu naar het gebied waar wij 100 jaar geleden zijn geweest . Ben heel benieuwd hoe dat er nu bij ligt, Heel veel plezier , wij kijken uit naar de volgende verslagen Gr H&M

Hans 2015-11-07 09:22:15

Owh owh wat een prachtige foto's weer! En lekkere gebakjes. Wel leuk dat jullie al veel sneeuw tegenkomen, had ik eigenlijk niet zo bij nagedacht dat het daar wel wat kouder kan zijn. Hadden jullie je daar wel een beetje op voorbereid? Of alleen de zomerjasjes mee? :-)

Ron 2015-11-07 12:09:45

P.s. trouwens echt heel cool om bij deze Pin op de kaart helemaal in te zoomen. Echt zo lekker Amerikaans met al die blocks met huizen. En die parking met auto's heeft ook lekker veel detail!

Ron 2015-11-07 12:11:06

Hey allemaal, we zijn er goed op ingesteld en hebben dikke vesten mee. Die blocks in Salt Lake City waren echt huge! De meeste Amerikanen zijn goed bedeeld qua gewicht en hebben niet hetzelfde businessplan, de 'meeste' zijn juist schaapjes die dat geld storten :-). Wij gaan veel foto's maken en posten, zijn begonnen bij Bryce Canyon, geweldig, lees snel verder op het verslag van Bryce!

Bas 2015-11-08 04:20:38
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.