Van Cody naar Jackson Hole

Verenigde Staten, Jackson Hole, Grand Teton NP

Tijdens het ontbijt was de ontbijtmevrouw bij Super8 (hotel) zo vriendelijk om even aan te geven dat Yellowstone vrijwel geheel gesloten was voor autoverkeer. De meeste bezienswaardigheden waren daardoor niet toegankelijk, en de sneeuwtours die dat wel konden bekijken beginnen pas vanaf december. Een belletje naar het reisbureau leerde ons dat zij eigenlijk ook geen idee hadden dat het park gesloten zou zijn terwijl op bijna alle sites van Yellowstone staat dat ze na 2 november de wegen sluiten.
Na bijgekomen te zijn van de domper dat we dit gingen missen hebben we het volgende plan opgemaakt, we slaan het hotel naast Yellowstone over, en zitten nu drie nachten in Jackson Hole. We hebben vanmiddag na aankomst meteen een wildlifetour gepland door Grand Teton voor komende donderdag en morgen gaan we een stuk door een Canyon hier in de buurt. Toch wel een goed alternatief. Om bij Jackson Hole te komen vanuit Cody moesten we onder Yellowstone door waardoor we vandaag uiteindelijk ook een slordige 450 km afgelegd hebben en weer geweldig veel gezien hebben. De toch was enorm divers, en doordat we een klein stukje terug moesten heb ik alsnog een paar foto's van die kloof van gister kunnen schieten. Dus: foto's!

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

wat een pech dat Yellowstone al dicht is voor de auto. maar jullie hebben een goed alternatief gekozen. ga er van genieten. en wat een prachtige foto's staan er weer, is er nog wel bevolking??? enne, je gaat denk ik een record halen met het aantal kilometers.

mary 2015-11-04 07:05:16

Ja, dat had het reisbureau moeten weten, we gaan toch naar een reisbureau om dat soort grappen te voorkomen? Maargoed, alternatief lijkt zeker goed, er is nog wel bevolking, zijn ook weer door dorpjes heen gereden, maar de wegen zijn heerlijk rustig. Kilometers worden inderdaad een record!

Bas 2015-11-04 14:53:01

Wauw, prachtig die foto's! Dat contrast is echt geweldig. Leuk om jullie ook nog zo te volgen. Naast alle appjes. En foto's. En facetime :') Knuffel voor jullie!

Charlaine 2015-11-04 21:43:05
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.