21 ste wandeldag Camino

Spanje, Faramontanos de Tabara - Santa Croya de Tera

Gisterenavond lagen wij net in bed toen al het licht aan ging in ons onderkomen. Wat bleek het kerkkoor kwam nog repeteren, dat kun je zo treffen als je in een dorpshuis mag slapen. We hebben al twee keer de zegen gehad en nu verschillende kerkliederen over ons heen gekregen, dan is het alleen de Hoogmis in Santiago die dit alles kan overstijgen. Als alles zo blijft gaan dan denken wij volgende week zondag in Santiago de Compostella aan te komen. Vandaag bijna 30 km gewandeld en het ging van echt van zelf zonder tape, pleisters en creme, de voeten raken er aan gewendt.
We hebben vandaag weer door een mooi stukje natuur gewandeld een beetje het zelfde als gisteren. We slapen vandaag in Herberg Case Anita, deze herberg staat in elk wandelboekje als prima bekend, gastvrij en erg schoon. Wij zijn het hier helemaal mee eens. Ook wassen zij alle vuile kleren voor jou, kosten 1,50 p.p. en dat kwam eens heel goed uit. Vanavond weer lekker voetbal kijken Juventus - Real Madrid, hopelijk komen er nog spanjaarden erbij dan kan het nog gezellig worden. Dit was het alweer welterusten, tot morgen, hasta la vista, adios. El Martino

Geschreven door

Al 7 reacties bij dit reisverslag

Volgende week zondag al... Da gaat rap patje!

Leonie 2015-05-05 16:46:11

Da's mooi Martien en met die extra zegen moet het zeker lukken. Succes morgen!

Ad de Koning 2015-05-05 17:32:18

Voortreffelijk, ga zo door. Maar waarom ga je zo snel, super vorm of toch Friesland voor de gezelligheid, altijd plek voor jou!!

Sjef 2015-05-05 18:01:26

Je gaat stevig door op de Via de la Plata, Deze Camino is voor jou appeltje eitje. Super we blijven je volgen.

Ella 2015-05-05 19:57:49

Zo wij zijn weer thuis in het koude kikkerlandje met regen. Geniet nog maar lekker van de spaanse temperatuur!! Maar wat een snelheid ! Men , men.... Sukses en wij blijven je avontuur volgen hoor!! Adios !

mattie 2015-05-05 21:14:34

Hoi martien wat maak je een mooie reis ik ben zo blij voor je dat je er zo van kan genieten en dat je het met ons deelt dank je wel hiervoor

Rian Nuiten 2015-05-05 22:35:35

leuk te horen dat het nu zo goed gaat,ja geniet er maar van het is weer zo voorbij ,en die zegenen kan geen kwaad voor jou, adios martinos tot horen.groetjes rien en anneke.

rijsdijk 2015-05-06 12:23:59
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.