De reis

Nederland, Oud-Gastel

De lang geplande voetreis krijgt vanaf nu echt vorm, de bedoeling was om samen met mijn broer Kees vanuit Lourdes naar Santiago te wandelen.
Helaas door ziekte van mijn broer kan dit niet doorgaan.Ik wens hem beterschap en wie weet kom een volgende wandeling er nog wel van!
Nu ga ik samen met Ann en Georg vanuit Sevilla naar Santiago. Onze reis begint met een vliegreis op maandag 13 april om 15:30 uur vanaf Eindhoven. Op 14 april verblijven wij een dag in Sevilla, de andere dag begint onze voetreis naar Santiago.
De route die wij gaan wandelen heet " De Via de La Plata " ofwel de Zilverroute afstand is 1000 km. De verwachting is dat wij rond Pinksteren weer thuis zijn. Dit is niet een doel maar wij kijken gewoon hoe e.e.a. gaat verlopen.
De voorbereidingen verlopen voor mij persoonlijk tot nu toe goed, ik probeer nu elke dag wel wat te sporten en de conditie verder op peil te brengen.
Vanaf 25 maart heb ik vakantie en heb ik ruim de tijd om alles verder in de orde te maken en nog langs familieleden en kennissen te gaan en nu nog elke donderdag op onze kleinzoon Ruben passen, uiteraard zal ik hem zeker gaan missen. Maar een extra foto op mijn GSM maakt hopelijk een beetje goed.
Ik heb van enkele goede bekende / collega al een persoonlijk herdenking gekregen die ik meeneem naar Spanje om op een gedenkplek achter te laten en deze hopelijk daar voor hen sterkte mag geven.
Tevens heb ik een beschermmedaille van de Heilige Christoffel gekregen van mijn collega van Horeca De Lindenburgh, deze zal ik zeker gaan dragen op de juiste plaats op mijn kleren tijdens de voetreis.

Tot zo ver dit eerste bericht.

Vanaf nu geen Houdoe meer, maar Adios

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Hee Martien: niet alleen adios meer ipv houdoe maar ook niet meer: "alles moet vandaag" maar altijd "manana". Heerlijk toch! Kan ik nog mee ???

Adrie 2015-03-31 19:21:06

Hoi Martien een fijne reis en wandeling toegewenst. Groet Tony

Tony van Dongen 2015-04-11 23:04:08
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.