On the road again!

Argentinië, Tucuman

Hola!

Hier een kort pinnetje om te laten weten dat we in San Miguel de Tucuman zijn aangekomen na een busrit van bijna 1400 km in 22 uur tijd. Pffff! Hier hoeven we nog 'maar' 9 uur te wachten voor de laatste ruim 300 km naar Salta, dat zou in ongeveer 4u moeten gaan gebeuren. We vertrekken om 04.55u en komen daar dus 's morgens vroeg aan. Vervolgens een taxi naar San Lorenzo waar de haciënda van Alex en Rijkje staat. Dit zijn Nederlanders die hier wonen. We verblijven hier vier nachten in een fijne kamer helemaal alleen voor ons tweetjes. Daar zijn we wel even aan toe! Best wel een pittige week zo!

Slaap lekker daar in Hollanda, dan proberen wij hier nog even wakker te blijven op het busstation!

Saludos! Eefje en Sanne

Geschreven door

Al 11 reacties bij dit reisverslag

Are we there yet? ;)

Eefje 2015-07-30 02:13:05

No señorita :( ! We moeten nog mucho lang wachten ;)

Sanne 2015-07-30 02:14:12

Kakos...zoiets? Ik heb nog een beetje moeite met Spaans, maar met -os erachter kom ik al een heel eind toch...? :)

Eefje 2015-07-30 02:18:16

Pfff, wat een reis- en wachttijden. Daar zijn de wachttijden in de rij bij de efteling niets bij. Maar het is ook zo'n ontzettend groot land. Hopelijk duurt de reis dan echt "maar" vier uur en kom je dan voor een paar nachten in een comfortabele kamer . Kun je ook weer even Nederlands praten, of misschien toch maar wat Spaans oefenen, want alleen met "os" erachter lijkt me toch soms nogal wat verwarring op te kunnen leveren. Geniet als je weer goed uitgerust (?!) bent maar lekker verder van al het nieuwe wat je weer tegenkomt. Groetjes, Maria

MenM 2015-07-30 08:31:41

De omgeving ziet er nu wat minder inspirerend uit dan de watervallen van Iguazu. Ik ben benieuwd wat Salta weer te bieden heeft (nadat jullie wat zijn uitgerust). Veel plezier!

Jorg 2015-07-30 09:18:24

Deze busreis wordt qua afstand jullie persoonlijk record tijdens deze vakantie? Zo spectaculair als de watervallen kan het bijna niet meer worden, maar Salta en de overige bestemmingen zullen zeker ook de moeite waard zijn. Dat hebben jullie in Nederland allang samen uitgevlooid. Geniet er maar van. We blijven jullie volgen (maar niet met de bus)

Len en Jan 2015-07-30 09:34:22

Knap hoor 22 uur in de bus. En zonder ziek te worden? Niets voor mij! Ben benieuwd naar jullie verdere belevenissen en de foto's. Lekker genieten van jullie eigen stekje voor een paar daagjes en veel plezier. x

Kim 2015-07-30 10:39:54

Ja klink t inderdaad wel vermoeiend al weet ik niet hoe comfortabel de bussen daar zijn (misschien iets beter dan in Vietnam etc.) maar een fijn (hollands) verblijf voor een paar dagen zal zeker even een verademingzijn. Geniet maar even van wat "hollandse gezelligheid" en dan weer door voor een nieuw avontuur. We horen en zien er weer graag wat van. Groeten van ons. XX

wies en jan 2015-07-30 11:35:22

Leuk om al jullie reacties te lezen! Wij zijn inmiddels in een hele fijne haciënda in San Lorenzo aangekomen. Alex en Rijkje zijn super aardig en de kamer en faciliteiten heel comfortabel. Wij zijn blij met onze keuze! Alex gaat vanmiddag een plan met ons maken zodat weer de komende dagen zoveel mogelijk van deze mooie omgeving kunnen zien. We liggen hier tegen de Andes aan wat al mooie uitzichten oplevert. En wat dat niet ziek worden betreft... da's niet helemaal gelukt. Maar ik denk dat dat komt door iets van eten, niet door de bus. Hopelijk gaat dat snel over!

Sanne 2015-07-30 17:15:25

Zo, weer veel bijgelezen van jullie enorme ervaringen en sensationele indrukken. Wat een pracht, die watervallen!! Daar zijn de Niagara watervallen niets bij!! Onze kleinkinderen waren te logeren, dan komt er niet veel van om jullie verslagen te lezen. Nu is er weer gelegenheid en hebben weer veel opgesnoven van het mooie land Argentinië. Denken jullie er ook aan om op zijn tijd goed te rusten en uit te slapen, want jullie maken wel lange bus-/treinreizen........Zijn weer benieuwd naar de volgende bestemming. Geniet van alle mooie dingen en maak maar veel foto's( hebben er nu al veel op de computer gezien). We leven met jullie mee! Groetjes van ons.

Riet en Anton 2015-07-30 21:52:42

Hoi geluksvogels!!!!!!!!!!!!!!! Het moet een genot zijn om dit allemaal te mogen meemaken. Zo'n busreis kan het natuurlijk gemakkelijk tippen met de OV in Hollanda. En een beetje diar... hoort er gewoon een bij. Ik hoop wel dat jullie Evita en Messi tegenkomen want dat hoort er blijkbaar bij als men in Argentinië is. En kan ik alvast reserveren voor de 60+SALSA lessen? Nog veel plezier en tot .......

Jan en Wies 2015-07-31 14:29:31
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.