Bussen en Brazilië

Brazilië, Foz do Iguacu

Hallo allemaal!

Inmiddels een aantal dagen verder, en niet de minste! Vanuit Buenos Aires vertrokken we vrijdag voor een busreis van 20 uur naar het uiterste noorden van Argentinië: Puerto Iguazu. Waar een van de highlights van onze reis op het programma staat. De watervallen van Iguazu, die op de unesco lijst staan. In de ochtend zijn we ingecheckt in het hostel waar we helaas over twee kamers verspreid waren. Allebei vergezeld door vijf Argentijnse dames die geen woord Engels spraken. En met mijn basiscursus Spaans kon ik van hun accent ook niet al te veel maken. 'S avonds maar op tijd te bed dus. De volgende dag (als ik dit typ) zijn we gewisseld naar een andere kamer waar vandaag ook drie Belgische meiden zijn ingecheckt, een stuk gezelliger!

Maar nog even terug naar de eerste dag, want we zijn 's middags gelijk op pad gegaan. En wel naar Brazilië! Nieuwe stempel in het paspoort: CHECK!

De Iguazu watervallen en het nationaal park liggen precies op de grens van Argentinië, Brazilië en Paraguay. Je kunt de watervallen van twee kanten bekijken. De eerste dag hebben we de Braziliaanse kant gedaan waarbij je eigenlijk tegen de watervallen aan kijkt, tenminste tegen een gedeelte ervan. Ze zijn zo enorm namelijk! Wij hebben de hele middag onze ogen uitgekeken en de glimlach wilde niet meer van ons gezicht! Zelfs niet nadat we via de loopbruggen helemaal zeiknat door de 'douche' van de watervallen waren gegaan! Wat een indrukwekkende ervaring en wat een natuurgeweld! Bekijk hier maar alvast een paar foto's en lees dan verder op de pin van de volgende dag (vandaag als ik dit typ!)

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Mooi voorproefje van alle mooie foto´s die we te zien krijgen. Ziet er goed uit dames! Ennuh Eef.. waar is jouw natte-kop-foto??

Teun 2015-07-27 08:54:35

geweldig Sanne, hier kun je alleen maar stil van worden. En dan zien wij alleen nog maar de foto's. In het echt is het vast nog veel indrukwekkender.

diny 2015-07-27 16:59:15
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.