Koh Samui 3 1/2, op excursie

Thailand, Ko Samui

Hoi, gisteren een mooie dag gehad, erg veel gezien, we gingen op een uitgebreide tour, en we hebben alle highlights gezien. De pin moet in tweeën, misschien wel in drieën, we hebben veel foto's om te laten zien. Omdat de pin de foto's steeds doorelkaar schudt, zal ik ze een voor een laden en er iets over vertellen.

Foto 1,2 en 3: de erbarmelijke staat van de auto, kale banden, laatste beurt gehad in 40-45, 25 x overgeverfd, het is een wonder dat we nog leven, zeker naar de tocht die we naar het 360 graden point maakten met helling percentages van 20%. Bovenop de auto waren ook 2 zitplaatsen, waar je op mocht zitten als het wat minder steil was. Soms kom je enkele tegenliggers tegen, ( mmm dubbelop?) dan wordt het wringen. Zie foto 4,5,6,7 en 8. We worden dan ook flink door elkaar geschud.

Foto 9: een taxi in Electrorailkleuren.

Foto 10 tm 18, op bezoek bij de olifanten......jaja, sorry Rick, maar deze waren al gedresseerd, dus hebben we er maar een ritje op gemaakt, de olifantenchauffeur maakte van de gelegenheid gebruik, om een ketting voor Ria en 2 mooie ringen te maken, waar hij rijkelijk voor beloond is. Olifant heet Samali, en was 41 jaar oud, zei de ofifantenfilatelist. Daarna naar de olifantenshow, de olifanten jongleren ( is oud gedaan), spelen basketbal en voetbal, ennnnnnn Ria krijgt een uitgebreide massage van een olifant, weer een kans om de tent hypotheekvrij te krijgen, maar deze olifant was integer, en plette haar niet.

Tot de volgende pin....

Doeiii,

Ria en Ger

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Nu ben ik echt jaloers wat lieve oilifanten.om te zien jullie heeft genoten.op naar de volgende fotos.

sjaakjeanette 2016-02-03 09:00:08

Hoelahoepende olifanten, prachtig. Waar is de foto, waar Ger onder de olifant ligt? Een waaghals hoor die Ria. Leuke fotoos.

Harm 2016-02-03 10:54:12

Weer een ervaring rijker! Mooi hoor allemaal. Wij zijn ons aan het voorbereiden op een heleboel rare vogels dit weekend. Veel plezier nog xxx

Gaby 2016-02-03 12:22:17

Wat geweldig een ritje op een olifant!! Super zeg!

Angie 2016-02-05 20:25:46
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.