Majura kiek uut punt.

Australië, Majura

Allereerst wil ik broer Harm feliciteren. Hij bereikt vandaag de respectabele leeftijd van 65 jaar. Harm nog vele jaren in gezondheid, we drinken er al vast een paar op jouw gezondheid, en als we terug zijn, nog een paar. Overigens jammer dat de moderne roofridders de regels hebben veranderd, anders had je nu recht op AOW gehad.

Dit gezegd hebbende, kwak ik de pin maar ergens in de grond, bij een of ander lookoutpoint. Een van de vele hier in de buurt. Ook zijn we vandaag in een hoge toren geweest, op 870 meter hoogte. Ik had touwen meegenomen, en Ria stond al klaar om aan de buitenkant weer af te dalen, maar dat mocht om een of andere reden niet. Eigenlijk is er in Canberra helemaal niets, het is het Rotterdam van Nederland. Alles is er groots opgezet, brede rijstroken, en alles ligt ver uit elkaar. Waarom ze dit dorp de hoofdstad van Australië hebben gemaakt, is mij compleet onduidelijk. Er is geen echt centrum, dus van A naar B met de auto. Geef mij maar Amsterdam, dat is mooier dan........( wie zong dat ook al weer?)
Maar goed, vroeg teug naar het hotel om verdere plannen te smeden vwb de reis. We zijn de stranden, lookoutpoints, national parks, waterfalls enz. nu wel zat. Tijd om het roer om te gooien dus. Oja, om te laten zien dat we dierenvrienden zijn, hebben we er een foto van een mier bij gedaan. Deze was ongeveer 15 millimeter groot. Het waren er overigens 2, misschien waren ze wel aan het mieren...en.

Groetjes, Ria en Ger

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Kenny B. zong dat toch?

Rick 2016-01-16 08:19:22

Lijkt inderdaad de Euromast wel.....

Gerard dN 2016-01-16 08:35:40

Zo te zien is de koffie daar makkelijker te krijgen als in Parijs hihi Have fun xxx

Gaby 2016-01-16 15:56:26
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.