Australian open

Australië, Melbourne

Tja, vanmorgen vertrokken naar het AO, we hadden groundpasses, voor de gehele dag, je kunt dus vrij over het terrein rondlopen, en alle trainingen en wedstrijden op de buitenbanen bijwonen. Op groundcourt 2 en 3 hebben wij de meeste tijd doorgebracht. Veel mix-wedstrijden gezien, en als toetje een wedstrijd tussen oudgedienden, Kim Clijsters en Iva Majoli, tegen Lindsey Davenport en Martina Navratilova. ( de laatste is geloof ik al 103) nog een biertje gedronken, Heineken, plastic glas, 7 euro aftikken voor uilenzeik. Maar, als je dorst hebt, moet je wat. Morgen begint het echte werk, we hebben tickets voor alle heren wedstrijden, morgen en overmorgen, zowel de middag als de avondsessies. Maar goed, de pin zal morgen later of niet komen, we zullen pas laat thuis zijn.
Oja, onderweg kwamen we nog enkele mutanten tegen.....

Groetjes,

Ria en Ger

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Dus mutanten zijn volgens mij ook al 85 of zo..... LOL. We zullen de komende dagen in de gaten houden of we jullie zien zitten in het publiek als we naar het AO kijken op TV. Ger moeten we kunnen zien zitten lijkt me...... ;)

Gerard dN 2016-01-25 11:23:13

Veel plezier!!!

anita 2016-01-25 13:40:14

Sjiek!! ook op de trainingsvelden gaan kijken he!!met beetje geluk zie je de echte toppers trainen!!

Sanne 2016-01-25 14:24:58

Heineken, gadver. Ongelooflijk dat er mensen zijn die dit langs de strot gekloekt krijgen. Kleine slokjes dan maar en ogen dicht? Genieten denk ik op de trainingen. Ga zo door! Trouwens, hebben jullie niets aan waardoor jullie opvallen? En ik bedoel, wel iets aan; je gaat tenslotte niet in je blote reet op de tribune zitten nietwaar? Hef fun!

Harm 2016-01-25 16:18:14

Neeeeee niet bloot, een mooie oranje p...skoker ofzo!

Robert 2016-01-25 19:04:37
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.