Harbour Bridge

Australië, The Rocks

Vandaag gooi ik de pin op de Harbour Bridge, met een bepaalde reden, dat horen jullie morgen. Gelijk een 2 daags abonnement gekocht voor de hop- on and off- bus, deze rijdt op regelmatige tijdstippen door de gehele stad, en via de buitenwijken naar Bondi-Beach. Op Bondi-Beach eindigen we de dag. Maar we beginnen de dag met een ontbijt in het restaurant, erg Engels georiënteerd, maar ik krijg er smorgens geen witte bonen in...jakkie. Daarna 10 minuten lopen naar de hop on and off bus, en we doen eerst een rondrit over Bondi- Beach, weer naar de stad, waar we overstappen op Centraal Station. Daarna naar de Harbour Bridge, en het Sydney Opera House. Vervolgens strompelen we door de The Rocks, op weg naar de Royal Botanic Gardens. Onderweg een lekker bakkie koffie gedronken, bij de haven. Om een uur of 13.00 besluiten we naar Bondi- Beach te gaan, alles verloopt voorspoedig, tot er een auto tegen onze bus aanrijdt. De chauffeur (zonder kloten) van de auto was volgens mij de schuldige. Maar goed, om 15.00 uur zij we er eindelijk, en we stappen het legendarische strant op. Het is hier een kwestie van zien en gezien worden, ik hoor bij de partij die vooral ziet....... Om een uur of 17.30 weer met de hopperdepopbus terug, en zojuist zijn we weer in het hotel terug. Geniet van de Foto's......

Groetjes, Ria en Ger

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Ja Ger, men kan jou niet over het hoofd zien....LOL. Gaaf hoor dat Opera House. Blijft een bijzonder gebouw om te zien. En Ria achter de tralies? Had dat weer iets te maken met jullie huis hypotheek vrij krijgen?

Gerard dN 2016-01-13 09:17:59

Prachtig fotos. Witte bonen s,ochtends is niet echt engels komt van america maar de bacon was zeker lekker of niet ger?

sjaak jeanette 2016-01-13 09:32:05

Ja ja, de partij die vooral ziet...............maar geen strandfotoos!! Lekkah. De andere fotoos zijn ook leuk.

Harm 2016-01-13 10:12:03

Coole foto's!! Ziet er heerlijk uit!!

Niels 2016-01-13 11:44:00

Wat een mooie foto's! !

Esther 2016-01-13 20:56:01
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.