Ergens bij Proserpine

Australië, Gregory River

Hoi, we zitten inmiddels in het Gunna Go caravan park, vlak bij Weet ik veel. Het is al 2 dagen flutweer, en in Queensland meldt men de komende dagen veel regen. We zijn van plan verder te trekken, richting Mackay en verder, en een cabine voor minimaal 2 dagen te boeken. In Airlie was gisteren niets meer te boeken, tot 3 januari helemaal vol. Dus gaan we op op zoek iets in het binnenland. Zal wel lukken. Op de foto's zie je onze huismier, en het waterpark van gisteren. Ook ff foto's in het sugarcanegebied gemaakt, de meeste bewaar ik voor een speciale sporofielenaflevering. Oja, jullie weten misschien al dat ik een bordenfanaat ben, gisten onze eerste " Mau" gescoord.....zie foto. Groetjes, Ria en Ger

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Aiii het weer is minder. Hopen dat het snel weer beter wordt. Haha lachen dat kenteken.. ik zeg.. nu opzoek naar een ANGIE;)

Angie 2015-12-30 10:26:43
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.