Naast een Mac Donalds slapen is niet ideaal

Italië, Parma

Onze GPS heb ik de ganse nacht opgeladen en start terug op. We hebben een slecht contact bij het rijden en daardoor laad hij niet op. Dat wordt dus binnenkort terug een investering in een nieuw toestel.
Via de autostrade rijden we nu richting Milaan met een tussenstop in Parma. De locatie voor campers kunnen we niet direct vinden, naast de Mac Donalds is een rustig straatje met enkele parkeerplaatsen waar we net op kunnen. We gaan hier blijven staan, we hebben voldoende water aan boord en stroom is geen probleem met ons zonnepaneel.
Met de fiets naar Parma. De zon is nog van de partij en de mensen komen massaal buiten flaneren in de vele kleine mooie straatjes. Parma is een kleinere stad leuk om te bezoeken.
Stilaan komt er bewolking opzetten en dreigt er een onweer. We fietsen vlug naar de camper en komen net op tijd droog aan.
We gaan een ongezonde maaltijd afhalen en constateren toch dat een pizza stukken lekkerder is dan een burger.
Tot een stuk in de nacht is het rustig straatje een komen en gaan van mensen die in de Mac Donalds eten komen halen. We hebben al rustiger gestaan.
De volgende morgen gaan we al om 8u boodschappen doen en parkeren ons nu op de ruime parking van de supermarkt in de buurt. Ontbijt met verse croissants!
Nu op weg naar Milaan, ook via de autostrade.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

inderdaad, mooie tentoonstelling met die foto's ! Nog beelden van???

greet 2020-10-02 14:47:12

Leuk om te kunnen volgen. Mooie foto's

Miranda 2020-10-05 13:57:24
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.