De minder mooie kust

Spanje, el Campello

Via de drukke kustweg passeren we kleine dorpjes, het schiet niet op. Alle verkeer moet door smalle straatjes, gevolg: file.
De kust is hier niet mooi, volgebouwd in allerlei bouwstijlen. Enorm verschil met gisteren waar we in een prachtige natuur zaten.
We hebben gekozen voor een camperplaats buiten het centrum van Alicante, op 200 meter van de kust. Hier staan we rustig met alle voorzieningen. De zon doet haar best, ideaal om voor de eerste maal in deze vakantie naar het strand te gaan en misschien te kunnen zwemmen.
Het wordt 'pootje baden', er komen meer wolken. Geen nood, morgen middag zal het mooi weer zijn en gaan we echt zonnen.
Wat had je gedacht, de volgende morgen zon, maar terug veel wind, koude wind. Het wordt dus fietsen richting stadscentrum, het is hier echt rustig. Verschillende straten zijn afgesloten voor het verkeer, er is blijkbaar een grote wandeltocht door het centrum. Alle winkels zijn dicht, 2 mei is hier ook een feestdag.
We hebben toch het idee dat de Spanjaarden regelmatig een dagje verlof nemen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.