Op weg naar de Middellandse Zee

Italië, Rapallo

Het is zaterdag morgen en we vertrekken naar de kust. Terug een niet boeiende rit over slechte wegen door drukke steden rijden we richting Portofino.
Net voor we de bergen ingaan is er een oprit van de autostrade die we nemen. Ik heb een beetje genoeg van de bergpassen.
Hier is de baan iets beter, maar rammelen doet het zo erg dat ons projectiescherm zelfs naar beneden valt.
Via Genua komen we aan de kust (de nieuwe brug hebben we niet gezien). Nog even enkele grote tunnels door en we komen aan in Rapallo. Een klein stadje in de buurt van Portofino. Nog net 1 plaats vrij op de camping met zwembad. We hebben dus geluk vandaag.
Hier zijn ook van die kleine vervelende zwarte muggen. Deet doet zijn werk.
‘s Avonds met de fiets naar het stadje, lekkere vis gaan eten. Wat een drukte!!!! De gekende Italiaanse scooters en Fiats 500 vliegen rondom ons. Dit is effen wennen.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Leuk te kunnen meegenieten met jullie ! Hier schitterend weer ! Nazomertje waar we heel blij mee zijn !

Michèle 2020-09-13 12:31:00

Je hebt toch een handdoekje naast je aan het stuur???? Al die klamme handen!!! Ja, het is weer avontuurlijk, maar de kusten en de natuur zijn duidelijk jullie favorieten. Pech gehad met het weer in Turijn zoals in Lissabon ,toch zijn het mooie steden. Ik heb hier wel geen pastarestaurantje, maar heb deze middag scampi's op mijn terras in 't zonnetje...😉 Hou jullie taai en gezond en geniet ( ook met klamme handen) Goede reis verder!

Nicole 2020-09-13 12:48:05

Mooi genieten van de Middellandse zee en de lekkere Italiaanse pasta s

Irene 2020-09-13 13:15:41

Met weemoed denk ik terug aan onze Italiaanse reizen, mooi, mooi en mooi; Italië heeft de kunst om een alledaagse camping een design uitstraling te geven; ik hou ervan!

greet 2020-09-13 23:17:22
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.