Van Soria naar Madrid

Spanje, Madrid

19 maart, een week onderweg.
Het is koud in Soria, zijn al blij dat het droog is.
Ik wil starten maar dat lukt me niet. Vrees dat mijn batterij het niet houd. Uiteindelijk draait de motor, een enorme witte wolk. Olie verbrandt!!! Ik vrees het ergste. (precies of het noodlot achtervolgd ons)
We rijden naar een Ford garage op 600 meter van onze parking, in ons beste Spaans-Engels leggen we uit wat het probleem is. Vriendelijke gast helpt ons verder via Google Translate (fantastische uitvinding) en kan ons gerust stellen. Elke 300 km oliepeil controleren en dan zien of er verder problemen ontstaan. Zo lossen ze dat hier op.
Toch niet echt gerust. Onze trip naar Madrid is een goede 250 km, dus dat moet lukken.
De zon komt er goed door, prachtige weg en de klassieke Torro komt regelmatig in beeld.

Iets na de middag komen we (zonder problemen) in buitenwijk Madrid aan. Camping Alpha, ruime plaats met veel luidruchtige Engelsen. Niet direct ons ding maar we gaan hier toch 3 nachten staan om een citytrip naar Madrid te doen.
Rustige namiddag met zonnen en uitkijken hoe we naar de stad kunnen en wat er te bezichtigen valt.

Donderdag 21/3, met volle zon vertrekken we met de bus en de metro naar de stad, dat valt goed mee. Rond 11u staan we op het grote plein Sol.(centrum Madrid) Massa volk,enorme gebouwen. Druk druk druk.
Ganse dag rondgewandeld, moe maar voldaan nog een terrasje gedaan met de eerste sangria. Het heeft ons gesmaakt.
Morgen gaan we tweede deel van Madrid doen.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Leuke foto’s. Jullie doen dat niet slecht zo te zien ! Ik hoop zo dat die kamper het blijft doen ! Voorzichtig hé ! Hou jullie goed ! Liefs Michèle

Michèle 2019-03-21 21:58:33

Wel spannend zo n kamperreis .... Madrid, zonnig en mooi en een glaasje om de olieproblemen te vergeten, hopelijk blijft de kamper het goed doen en kunnen jullie blijven genieten... Ik duim!

Nicole 2019-03-21 22:15:18

Hopelijk geen verdere autoproblemen meer!!! Geniet er nog van!!! Kids genieten van jullie verhalen en foto’s. Wij ook natuurlijk! 😜

Kaat 2019-03-22 08:46:31
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.