Madrid dag 2

Spanje, Madrid

De bussen hebben hier een heel strakke uurregeling…...waar ze zich helemaal niet aan houden. We staan 15 minuten te vroeg aan de bushalte en de bus is al vertrokken. Dan maar wachten op de volgende bus, 40 minuten, maar na een half uurtje is hij er al.
Alles vlot in de metro, terug naar het plein Sol en nu de andere kant van Madrid doorwandelen.
Terug prachtige mooie enorme gebouwen, heel veel wordt nog gerestaureerd en het centrum wordt extra aangepakt om de bus – taxi en voetgangers voorrang te geven.
Na twee dagen, 22 km wandelen hebben we het hier een beetje gezien. Trouwens foto’s zeggen meer dan woorden.
Madrid moet je gezien hebben, maar geef ons toch maar een kleinere stad en wat minder drukte.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Ik keek al uit naar jullie verslag. Mooi weertje hebben wij hier nu ook en...t is rustig! Nu naar ??? Salamanca??? Of t is gelijk ... Goede reis šŸ˜Ž

Nicole 2019-03-24 11:43:06

Naar Toledo. Ik kan niet alle dagen schrijven en posten omdat we niet altijd WIFI of inernet hebben. Ik tracht vol te houden :-))

ignace.op.pad 2019-03-24 11:51:32

Leuk om jullie reis mee te volgen. Het weer wordt precies alsmaar beter. Ziet er daar al helemaal lente/zomer uit. Mooie stad Madrid. Hopelijk hier ook vandaag terrasjesweer. Geniet er daar nog van he.

Janneke 2019-03-24 12:33:39

Met plezier blijven we je volgen

Bob 2019-03-24 19:59:48
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.