Een dino naast de camper

Frankrijk, Azur

10 mei, verjaardag van Christine en we gaan de ganse dag rijden. Het is prachtig weer, weinig volk op de baan. Het gaat heel vlot vooruit. We halen snel de Franse grens en worden vlug geconfronteerd met het dure Frankrijk. De ‘péages’ volgen in snel tempo op. We moeten hier het dubbele betalen van een personenwagen, in Spanje is dat bijna de helft. Een trip van een kleine twee uur betaal je hier een dikke €50,- en dat loopt op. We beslissen toch nog even op deze snelwegen te rijden om goed op te schieten en dat lukt ook.
In Souston, dorpje tussen Biarrtitz en Bordeaux met een rustig meertje niet te ver van de kust.
We staan geparkeerd tegen een bos aan en wat zien we door ons slaapkamerraam? Dinosaurussen in het bos. Echt!!! We staan namelijk naast een Dino park en dat hadden we niet gezien :-)).
‘s Morgens springen we op de fiets en rijden door het bos – duinen op en neer naar de kust. Het is mooi weer en daar willen we van genieten.
Op de middag restaurantje gevonden en lekkere mosselen gegeten met een lokaal wit wijntje. Dat heeft gesmaakt.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.