Met de paraplu naar Firenze

Italië, Florence

Bij de voorbereiding van de reis had ik een stadswandeling voor Firenze uitgeprint, die komt nu goed van pas. Door de vele kleine straatjes komen we uit op alle bezienswaardigheden van de stad.
Planning is om vandaag in de stad te wandelen en enkele kleinere musea te bezoeken en morgen het museum Uffizi.
We snappen het niet, het is dinsdag en alles is gesloten. Zonder aankondiging. Bij het Palazo Vecchio is de bali open en vraag ik heel vriendelijk waarom het museum gesloten is. Kort antwoord: omdat het gesloten is.
Er is voldoende buiten te bezichtigen en wandelen dus maar via ons plan verder. De regen is een beetje een spelbreker maar we kunnen toch genieten van al dat moois.

Onze bus gaat bijna vertrekken maar we gaan snel nog even wat boodschappen doen (op de camping is er bijna niets te krijgen). Net op tijd komen we aan de bus en stappen terug zonder ticket op de bus en terug rijden we gratis naar de camping.

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Firenze blijft altijd prachtig...

Irene 2020-09-24 18:34:52

Firenze, daar hebben we ook mooie herinneringen aan . Leuk om de foto’s te zien . Bij ons was het wel schitterend weer ! Geniet maar voor ons mee !

Michèle 2020-09-24 21:22:48

schitterend toch

greet 2020-09-25 13:39:07

Zeer mooie foto's, Firenze staat nog op mijn verlanglijstje...

Nicole 2020-09-27 14:19:37

Wat indrukwekkend mooi !! Een bron van inspiratie Zoveel cultuur

Hilde 2020-10-01 09:17:04
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.