Setubal

Portugal, Setubal

Via de grote metalen brug verlaten we Lisboa richting Algarve.
Even genoeg van alle drukte, we gaan de rust in de natuur opzoeken. Onze eerste stop is het vissersstadje Setubal. We vinden de gemeentelijke camperplaats. Over georganiseerd, we geraken er niet op of we moeten onze identiteitskaarten afgeven, thuisadres, GSM nummer, alles moeten ze hebben. Daarvoor krijgen we twee rubberarmbandjes voor de ingangspoortjes en een badge voor de slagboom.
We willen, na ons geïnstalleerd te hebben, even een wandeling maken buiten de omheining. Armbandjes in de aanslag, poortje gaat niet open. Verschillende manieren geprobeerd, lukt niet. Uiteindelijk wordt het poortje vanuit de receptie open gedaan, typisch Portugees.
We staan wel echt op een mooie plaats met zicht op zee en het stadje.
Vergezeld van een mooie regenboog, springen we op de fiets en bezoeken het stadje. Niet veel te zien. 'S avonds gaan we er wel lekkere vis op de gril eten. We zitten toch aan de vissershaven, dan is dat wel een must.
Terug in de camper wordt het tijd om onze verdere reis voor te bereiden en dat doen we dan ook vol overgave.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.