Ehm

Frankrijk, Les Barils

Even lastig denk ik… ehm…

Ik heb weer een planning op een papiertje gekregen. Daar stond op dat ik om 09:00 ging opstarten met begeleiding. Ik hoefde niet te douchen, dus aten we om 09:30 uur. Het waren rare broodjes. Ik moest nog iets eten van begeleiding, want dit was te weinig zonder korstjes. Ik koos een krentenbol maar die was ook heel klein.

Om 10:30 uur gingen we naar de minigolf op het terrein. Ze doen nog steeds vreemd de groep met de groepsapp. Janneke maakte foto’s van mij met mijn camera zodat ik ook foto’s heb dat zei ze. Vreemd, want ik hoor er niet bij. Is dat omdat ik niet bij was met beeldbellen? Maar de anderen vonden beeldbellen ook te lastig 🤔
Oke we gingen in groepjes mini golfen op het park. Ik zat in het groepje met Maud, Janneke, ja nu weet ik haar naam eindelijk denk ik en Daphne. Net hiervoor gingen Daphne en ik praten over pokémon go. Ik gaf mijn nummer van pokémon om vriendjes te worden in het spel. En ik had meteen iets te zeggen tegen haar. Leuk.
De mini golf waren 18 banen. We begonnen elk groepje met een begeleider ergens anders zodat we elkaar niet in de weg zaten, maar wij waren alsnog te snel dat we achter de andere groep aankwamen. Sommige baantjes deden we in 2 keer aantikken met de stick zo knap. Ik heb met 71 puntjes gewonnen van ons groepje. Heel anders dan met Mies, want Mandy verplaatst altijd met haar hand legt ze neer voor het poortje altijd.
Na de mini golf gingen we terug naar het huisje en aten we om 13:00 uur. Mijn broodje met jam was lekker. Die was goed te doen. Dit keer maar sinaasappelsap genomen, maar krijg van de mannelijke begeleider niet zo veel in mijn glas en ik mag niet meer pakken van mijzelf.

Joepie, tasje inpakken, wat moet ik mee? Alsnog kam vergeten. We gingen naar aqua mundo, het zwembad. Leuk. Zo druk was het met mensen. Ik durfde niet om zonder begeleiding er door heen te lopen. Begeleiding bleef aldoor bij ons. We waren niet alleen. Eerst waar het heel gehorig was met de kleine glijbanen stonden ze in de groep en ik ging razendsnel door alle glijbanen daar door die speeltuin van alles proberen. Daarna naar het golfslagbad waar ik 12 keer heen en weer zwom van de lijn van het ondiepe naar het verre diepe en de rest van de glijbanen. Er was ook buiten een glijbaan. Ze vonden de wildwaterbaan het leukst denk ik. Daar werd ook een foto gemaakt als je erdoorheen ging. Die kon je na het zwemmen bekijken maar dan moest je door alles foto’s heen scrollen zei begeleiding dat mocht niet jammer genoeg, want ik probeerde er heel leuk op te staan. In de wild water baan, 2 franse mensen voor me gingen naar me kijken wat ik deed geluidjes maken denk ik en toen lachten ze aldoor nouja ik ging weer terug naar begeleiding.
Ik was nog niet klaar en toen was het al 16:00 uur hadden we er al 1,5 uur doorgebracht. Weer borstcrawl proberen en nu durfde ik onder water te kijken tijdens de borstcrawl, maar ademen is nog lastig. We gingen balletje overgooien nadat we nog de hele hoge buizen glijbaan deden.

Om 17:15 uur waren we weer terug in het huisje zoiets en ik liep voor het eerst met los haar terug naar het huisje. Hele stap!
Maar of dat nou wel zo goed was weet ik niet. Kon mijn douchegel niet vinden in mijn tas aldoor zoeken en hun douchten niet en alles en toen deed altijd verkeerd met douchen zat nog shampoo in mijn haar zei begeleiding. Ja gaat altijd mis bij mij. Daar heb altijd hulp bij nodig en toen wilde ik terug een vlecht maken maar dat lukte ook niet. Te onzeker tegenover de groep wat ze er van vonden durfde badkamer niet uit met vlecht. Deed maar staart in, maar die was ook niet te best gedaan en mijn haar met shampoo snapte allemaal niks van.

Oke zat op de bank, hier dus die ehm, want ik loop vast. Thuis doen ze me altijd helpen met mijn handdoek ophangen en bikini uitspoelen. Kan ik zelf niet en durf niet te vragen en of ik foto’s van mij mag die begeleiding heeft gemaakt. Ah nog niet gevraagd loop vast, moeilijk. Weet even niet en toen riep ze me voor eten en toen viel ik door spanning achteruit van de bank af en zat ik daar ehm.

We gingen wraps eten en de route in mijn hoofd klopt niet. Nu moesten we andersom lopen om de tafel heen om eten te pakken. We hadden wraps met kip, sla, komkommer, maïs, kaas had ik en tortilla chips. Ik hele tijd heen en weer lopen voor mijn water en handen wassen ja ik loop in en uit zelf het huisje uit. Voelde helemaal niet veilig zonder mijn armbandje naar de groep. Ging terug om hem te pakken en om te doen. Ah veilig.

Ik wil ook foto’s die ze van mij hebben gemaakt.

Zometeen hebben we groepsbespreking doen we ook over begeleiding praten zonder begeleiding zeggen ze en hun over ons zonder ons erbij en dan nog keer samen. Oke maar dat is zo moeilijk. Nu geven ze mij geen beurt hoe de dag was, dan ga ik in mijn hoofd het hele rondje denken wat ik moet zeggen en dan loopt mijn spanning op en in de nacht tintelen mijn handjes nog in bed van de spanning.

Kristel zal trots op mij zijn, haha, we deden zoveel glijbanen, dan heb ik zoveel afleiding dan komen de prikkels niet meer zo binnen, maar het was wel druk met mensen vooral bij die waterspeeltuin.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Dat waren leuke activiteiten gister Eva. Leuk dat je gewonnen hebt met midgetgolf golfen. Je hebt ook nog lekker gezwommen, fijn hoor. Ja dat zag je goed, we waren nog ‘n stukje dichterbij je gister haha. Ik ben benieuwd wat je vandaag weer voor leuks gaat doen. Veel plezier 😘

Mama 2023-06-26 06:53:33

Jij was niet alleen de winnaar van ons groepje, je was gewoon de kampioen van alle groepjes met mini golf. Knap hoor. En dat zwembad was echt heel gaaf zeg, met al die glijbanen. Jij hebt ze allemaal getest. Ik ben wel moe van al dat zwemmen, maar jij bent niet moe te krijgen zeg, wat een energie! Jij hoort zeker wel bij onze groep. We zijn allemaal heel blij om jou erbij te hebben. Maar die foto's, die stuur ik je gewoon fijn privé toe, dan kan jij je laten zien op dit mooie blog. Zoals we hebben afgesproken gisteravond. We maken er vandaag samen weer een fijne dag van.

Maud 2023-06-26 07:23:05
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.