We zijn aangekomen (niet letterlijk nemen oh alweer aangekomen?)

Nederland, Baarschot

Dag allemaal,

We zijn vertrokken naar Diessen vanaf Maarssen de opstapplaats. Daar werden we opgehaald om 14:15 uur. We moesten wachten op de begeleiders en het busje en de deelnemers. Er zijn 5 deelnemers mee en tóch 3 begeleiders. Ik keek vreemd op dat Andrea er niet in het busje zat ik dacht huh?
Dus nu heb ik een kamer voor mij alleen…

Om bij 16:00 uur kwamen we aan bij het huisje. De deur ging open van het busje en de mondkapjes mochten toen af. Ik heel stiekem had er geen eentje op in het busje. Foei deed me moeder wijzen met haar vinger. Haha.

Cola gedronken om 16:00 uur ja moet toch me schema volgen en toen gingen ze om 16:30 uur ook drinken samen en koekje eten. Durfde nog geen koekje te pakken van tafel stond zo ver weg. We zaten met alle deelnemers op de 3 banken ja groot huisje zeg. Alles zit er in. Sauna, 3 slaapkamers boven, 2 slaapkamers beneden, badkamer boven en 2 badkamers beneden. Heel groot.

Dus om 16:30 uur dronken we wat en ging een begeleider met een deelnemer boodschappen halen en de andere begeleider zou wel gaan koken met een deelnemer. Maar toen!

Spannend….

Toen gingen we het park verkennen en je raad het misschien wel. Dat komt zo. Eerst langs het winkeltje en zwembad daar kijken en toen over het bruggetje zagen we een speeltuin die gingen we uittesten en hard gingen we. Ik werd naar achter gezogen in het draaiding maar was wel leuk. Zo hard ging die allemaal filmpjes gemaakt. Een ander meisje ging ook daarin samen met mij en daarna ging ze op de evenwichtsbalk maar daar kwam ze nooit aan knalde bijna tegen een boom van de duizeligheid. Dit was dus het speeltuintje van de kinderen en verderop voor volwassenen en nog verder voor de ouderen?

Nee toen waren we verdwaald ;)

En nooit meer op tijd terug geweest om te koken deze begeleider. Ze waren al begonnen we waren zo laat terug 18:30 uur pas en sommige lopen zo hard kunnen we niet bijhouden. We waren steeds de groep kwijt.

Nu hebben we gegeten ja macaroni hmmm….

De planning is nog wel onduidelijk voor mij wat we wanneer gaan doen, want ik heb altijd leef volgens een tijdschema. Ik hoop dat dat nog duidelijker wordt. Het voelt niet veilig voor mij zonder schema. Dan krijg ik heel veel spanning.

Als ik in me kamer zit hoor ik alles van beneden dat ze praten. Jammer kan geen filmpjes op me reisblog zetten denk ik.

Pokémon nieuws: we zitten vlakbij een pokémon gym echt heel vlakbij en een pokéstop kan ik vanuit het huisje bereiken.

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Leuk om jou pretparkenreis te volgen Eva! Veel plezier verder!

Linda Rood 2021-09-13 22:08:53

Dat was ‘n spannende eerste dag, Eva. Zo fijn voor je dat je weer eens eventjes op vakantie bent. Leuk om je reisverslag weer te lezen. Veel plezier vandaag in ……..? Dat horen we vast in je volgende reisverslag 🙂

Marian Rood 2021-09-14 06:49:31

Goedemorgen Eva Ziet er mooi uit op de foto's! We hopen dat vandaag het allemaal wat geregelder verloopt lieverd. Het weer wordt als het goed is iniedergeval mooi! Veel plezier daar hoor. Liefs van ons xx

Tante Angela 2021-09-14 09:54:30

Leuk zo'n pretpark reis. Heel veel plezier!

Susan Bron 2021-09-14 12:49:22

Leuk om je reisverslag weer te lezen. Heel veel plezier deze week. Hoop dat ze een wat duidelijker tijdschema maken voor je. Heel tof dat je vlakbij een gym en een pokestop zit. Dat wordt dus veel dingen verzamelen bij die pokestop voor je.

Kristel 2021-09-14 16:49:39
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.