Dag 3. Waar het allemaal begon

Nederland, Wormerveer

Nou ik raak er een beetje aan gewend het vroege opstaan om 08:15 uur en de rest van de week word ik ook zo vroeg wakker denk ik.

We kwamen gister ook nog langs zorgwoningen voor mensen met een beperking. Wel een hele andere beperking dan mij dus daarom mag ik daar niet heen. Daar zijn ze dan niet deskundig genoeg zei mijn vader om mij te begeleiden. Net als op mijn huidige woonplek. Al doen ze soms wel hun best.

Deze dag liepen we de pelgrimroute. Van Alkmaar dwars door Heiloo. Terug naar waar het wandelen voor mij begon bij de GGZ met hun begeleiding. Ze hebben de route wel weten te rekken, want met mijn stepje ben ik sneller erdoorheen van A naar B. Zelfs op plekken waar ik nog nooit ben geweest hebben we gewandeld. Ter Coulster enzo dat bos, heel mooi en ik had weer een foto momentje bij de vijver. We kregen een koekje bij stempelpost 1 en bij de 2de een eierkoek zonder aardbeitjes en slagroom. Ik vind het nog heel spannend. Verder ik liep een beetje hard, probeerde zo erg die nog snellere lopers bij te houden, oeps. Dit keer had hij een blauw shirtje aan.

Morgen de laatste dag dan lopen we naar de toekomst. Benieuwd naar het volgende stukje? Ik ben ook benieuwd of we er langs komen, haha. Dat zou wel leuk zijn.

En de lenzen…? Ik heb het geld weer teruggestort.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Warm vandaag. Het begon pas iets te waaien na de finish. Leuk vandaag. Wel drukker: er sloten nu ook mensen aan die maar twee dagen meelopen. Maar we hebben het weer gered. Morgen de 4e dag. Dan komen we aan op het Waagplein. Benieuwd wat voor bloemen we krijgen. Gladiolen zijn er nog niet. ;-)

Kees Rood 2023-06-16 19:31:16

Heerlijk om zo'n traditie gestart te zijn met je vader! Wat doe je het goed! Wat een hele ervaring. Je kan veel aan, van zulke dingen ondernemen ook al zijn ze soms een beetje eng. Krijg je veel energie voor terug.

Nicky 2023-06-16 20:38:37
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.