12 Beaufort πŸ˜‚

Verenigd Koninkrijk, Telscombe Cliffs

Mijn goudvis had me blijkbaar niet goed begrepen (lees: was het vergeten) en dacht dat ik de wekker gezet had om 6.30 (in realiteit was dat dus 7.30). Dus ik werd om 6.30 lief wakker gemaakt. 😈😈😈 (dat duiveltje was ik dus!).

Ik stuur hem wandelen, maar kan uiteraard de slaap niet meer vatten.

'goedgezind' kom ik uit bed en ga dan maar douchen. De camping was nog weinig bevolkt, dus geen probleem.

We hadden een lange trip voor de boeg (toch wel 3u rijden) en het einddoel was een taverne uit mijn Brit stop boek op de top van een cliff in Telscombe.

Na een drie kwartier rijden komen we in een file terecht... En daar hadden we nu even geen zin in (Hadden toch tijd genoeg!). We zien een wegwijzer met een uil erop en besluiten die te volgen.

We komen terecht in een vogel- en reptielenpark. Eerst op de parking wat eten in de mobilhome en dan naar het park. Was wel leuk en we maakten ook de 'vlieg show' mee. (foto's op ander toestel, dus helaas).

Als we terug vertrekken is de file opgelost. Dus rechtstreeks naar de camperplaats want het is nog stralend weer en dan kunnen we nog wat buiten zitten. (eta was 15.15).

Ter plekke aangekomen is het een beetje een schuine parking, maar met 2 blokken lukt dat wel. Totdat we uitstappen... We waaien niet alleen uit ons hempie, maar uit ons hele vel! Leuk zo boven op een cliff 😐.

Maar... We hebben genoeg gereden voor vandaag en besluiten te blijven.
Eerst een pintje op het terras en dan een mooie wandeling langs de krijtrotsen.
We komen een bord tegen 'naturisme is not allowed on this beach'. Waren we nu ook niet echt van plan op die keien en in die wind. We maken wat mooie foto's en wandelen verder. Komen we de een na de andere vent tegen die in zijn blootje ligt 😊.

Ondertussen was het apero tijd. Dus pintje op terras terug en gegeten. Adriaan de steak, ik de kip. Met in totaal 4 pinten, 2 koffie en een cola. Eindafrekening :28.60 pond (EN gratis overnachting). Wat zouden we nog meer willen??

De camper lijkt wel een boot door de wind, maar ik heb mijn oordoppen, dus ik ga ervanuit dat ik straks lekker in slaap gewiegd word (of zeeziek 😁) .

Xxx

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.