3e Reis naar Vietnam

Nederland, Woudenberg

Twee jaar geleden vertrokken André en ik voor het eerst naar Vietnam voor ons project in de textiel- en schoenenindustrie. Destijds gefinancierd met de NVvA Buitenlandsbeurs. Komende zaterdag gaan we opnieuw! Met dank aan Stichting Arbo Unie Nederland, die deze reis financieel mogelijk maakt.

De focus van het project zal meer gaan verschuiven naar het opleiden van trainers, zodat zij de kennis verder kunnen overdragen. Komende week staan er twee trainingen gepland, één in samenwerking met de Vietnam Chamber of Commerce and Industry en één training voor Enterprise Advisors van Better Work. Ook zullen we twee bedrijven bezoeken en gaan we de contacten met de Vietnamese arbeidshygiëne vereniging (VIHA) weer aanhalen.

We vertrekken zaterdagmiddag en vliegen dan eerst naar Beijing (China). Daar gaan we nog een dagje de stad in om dan ’s avonds door te vliegen naar Ho Chi Minh City. Ik zal via dit blog weer verslag doen van onze belevenissen.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Ha die Koen, Heel veel succes. En dan ook nog even naar Bejing. Geniet ervan. Fred

Fred 2018-01-18 21:44:00

Ha die Koen en André, maak er weer een mooie reis van. Veel succes met de trainingen, bezoeken en contacten. Ik volg jullie weer graag op afstand.

Hester Dekker 2018-01-18 22:34:03

Hoi Koen, Ga d'r voor en geniet er van. En je weet het: Je bent pas een echte man als je op de Chinese muur hebt gestaan.

Pa 2018-01-19 17:54:16

Koen en André. Mooie reis. Geniet van jullie korte bezoek aan China. Veel succes in Vietnam. En doe de mensen van VIHA de groeten van de president 😉

Andrea 2018-01-20 07:40:12
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.