Thuis

Nederland, Woudenberg

De vlucht vanuit Guangzhou is voorspoedig verlopen. Rond 6.30 uur landde het toestel op Schiphol. De paspoortcontrole en het ophalen van de bagage ging snel, waardoor ik vlot in de trein naar Amersfoort zat. Toen nog een stukkie met de bus en thuis opgehaald door Rieneke en de kinderen, nog net voordat de school zou beginnen. Heerlijk om iedereen weer te zien.

Dit is (voorlopig) de laatste blog van 'arbeidshygiëne in Vietnam'. Wie weet is er een mogelijkheid om vanuit de beurs nogmaals naar Vietnam te gaan. Dat gaan we nog uitzoeken. Eerst gaan we ons richten op het ontwikkelen van materialen voor de auditoren van de Fair Wear Foundation. En het bijhouden van de opgedane contacten. Het is een goede trip geweest die ons mooie informatie heeft opgeleverd. Heel geslaagd.

Nu is het goed om weer thuis te zijn en de belangrijke dingen daar mee te maken. Zoals de ochtend- en avondvierdaagse en de laatste werkzaamheden aan de tuin. En dan zie je dat er ook in NL op het gebied van blootstelling aan gevaarlijke stoffen nog werk te doen is....

Dank iedereen voor het lezen, wie weet tot later!


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.