Reisplanning

Nederland, Woudenberg

Nog niet alle details van de reis zijn ingevuld, maar de voorlopige contouren zijn al wel bekend. Voor de liefhebbers hierbij een overzichtje:
  • Zondag 29 mei om 13.30 uur vliegen we vanaf Schiphol naar Guangzhou (Kanton, China). Een dikke 11 uur vliegen;
  • Maandagochtend vliegen we door naar Ho Chi Minh City (HCMC), waar we na 3 uur vliegen om 11.00 uur plaatselijke tijd arriveren;
  • Dinsdagavond gaan we dineren met mensen van de Vietnamese Arbeidshygiëne Vereniging (VIHA). Deze vereniging is recent opgericht, we gaan kennis maken en kijken of en hoe onze verenigingen elkaar kunnen versterken.
  • Donderdag t/m zaterdag zullen we een aantal fabrieken in de buurt van HCMC bezoeken. Samen met health & safety auditoren van Fair Wear Foundation (FWF).
  • Zaterdagmiddag hebben we een interactieve workshop met de auditoren van FWF. Doel is om ervaringen van de fabrieksbezoeken uit te wisselen en expliciet van hun te horen op welke manier wij hun verder kunnen ondersteunen. Met deze informatie gaan wij dan vanuit NL verder aan de slag.
  • Zondag 5 juni begin ik om 15.40 uur aan de terugreis. Via Guangzhou reis ik weer terug, om op maandag 6 juni rond 06.45 uur weer op Schiphol te arriveren.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Dat ziet er erg goed uit, mannen. Een mooi programma zo. Fijn dat het gelukt is om de week zo gevarieerd ingevuld te krijgen!

Hester Dekker 2016-05-26 21:50:32

Wow, superleuk Koen! Veel sterkte en plezier. Zie ernaar uit je verhalen te volgen.

Roechama 2016-05-27 18:10:01

Yo Koen, leuk om te lezen. Ben nu al benieuwd naar de uitkomsten van de interactieve workshop die je zaterdag gaat faciliteren - super goed idee! Ciao ciao, veel succes en plezier deze week kerel!

MP 2016-05-30 10:52:03
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.