Globale programma 2e Vietnam reis

Nederland, Woudenberg

Het is bijna zover, zaterdag 18 maart vliegen we in de middag naar Vietnam. We vliegen ditmaal via Taipei (Taiwan) en komen zondag aan het eind van de middag aan in Ho Chi Minh City. Ons globale programma ziet er momenteel als volgt uit:
  • Maandagmiddag staat er een overleg gepland met medewerkers van BetterWork en de Vietnamese Chamber of Commerce and Industry (VCCI). We gaan dan de training doorspreken die we later die week zullen geven.De VCCI heeft meegeholpen bij de organisatie van de training. Via hun netwerk en dat van andere organisaties (VIHA, VITAS, BetterWork en Fair Wear Foundation) is de uitnodiging voor de training verstuurd.
  • Woensdag geven van de training. Het gaat om een hele dag training op het gebied van omgaan met gevaarlijke stoffen en beheersen van de blootstelling. Het exacte aantal deelnemers weten we nu nog niet. In ieder geval zijn er voldoende voor één dag en mogelijk kunnen we de training ook nog een tweede keer geven. We maken daarbij gebruik van een tolk.
  • Zaterdag gaan we nog een bedrijf bezoeken samen met auditoren van de Fair Wear Foundation.
  • Tussendoor willen we opnieuw afspreken met het bestuur van de Vietnamese arbeidshygiëne verenging (VIHA), om die contacten verder aan te halen.
  • Zaterdagmiddag 25 maart vlieg ik terug naar Amsterdam

Geschreven door

Al 6 reacties bij dit reisverslag

Ha die Koen, Heel veel succes. Maar vooral ook veel plezier. En uiteraard een goede reis.

Fred van Kolck 2017-03-16 21:04:23

Heel veel succes. Geniet en maak er een productieve week van.😉

Andrea Hiddinga 2017-03-16 21:42:31

Goede reis, succes en geniet er van

Pa 2017-03-16 21:52:08

Goede reis en maak er een leerzame en behulpzame week van. En vergeet niet uit het raampje naar Taipei 101 te kijken. Die is echt wel hoog....

Henri Heussen 2017-03-17 07:59:51

Taipei is inderdaad een bijzonder fascinerende stad.....mocht je tijd hebben, dan.... Succes met de spring Rolls!

Wim Steeneveld 2017-03-17 09:06:46

Maak er weer wat moois van, mannen. Veel succes!

Hester Dekker 2017-03-17 11:46:29
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.